2777
2789
عنوان

خانواده سختگير

128 بازدید | 12 پست

راهكاري براي خانواده سختگير دارين ؟ من ٢٠ سالمه ولي خونوادم طوري رفتار ميكنن انگار ١٠ سالمه. نه اجازه خوش گذروني دارم، نه اجازه دارم سركار برم، نه اجازه دارم كلاسي برم اگه بخوام. هرچي هم ميگم بابام ميگه درستو بخون… فقط تازه يك ساله كه اجازه دادن با دوستام بيرون برم اونم مثلا دوساعت كافي شاپي رستوراني جايي اونم بايد قبل ٨ خونه باشم. دختر ٢٠ ساله نياز داره خوش بگذرونه حتي با دوستاش مسافرتاي نزديك بره حدااقل و مستقل باشه و حق يه انسانه. خونه دوستي چيزي بخوام بمونم كه اصلااا اجازه نميدن. اگه راهكاري ميشناسين راهنماييم كنين لطفا.🥺

(لطفا نياين بگين هر خونه اي قانوني داره و بايد بپذيري…😐)

منم وقتی مجرد بودم تا حدی این مشکلاتو داشتم

ولی الان ب خودم میگم حق داشتن حتی منم شاید بچه بیارم این سخت گیریا رو بکنم

حالا با دوستاش برن بیرون و اینا رو کار ندارم ولی مسافرت یا بیرون شهرو منم ب بچم اجازه نمیدم البته هنوز بچه ندارم😁

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید نشون بدی بهشون که دختره عاقلی هستی به مرور اعتمادشون جلب کن

اعتماد بابام بهم ١٠٠٪؜ ولي نميدونم چرا سختگيره بازم. يعني تاحالا كوچك ترين خطايي ازم نديده و ميدونه كه خيلي حواسم به همه چيز هست خودشم هميشه ميگه

منم وقتی مجرد بودم تا حدی این مشکلاتو داشتم ولی الان ب خودم میگم حق داشتن حتی منم شاید بچه بیارم ای ...

اخه چرا واقعا. ادم ذوقي كه براي خوش گذروني مجردي توي ٢٠ سالگي داره رو، هيچوقت توي ٣٠-٤٠ سالگي نميتونه داشته باشه :) اينجوري يه ادم فقط با حسرت بزرگ ميشه

دانشگاه بری همه چی به مرور بهتر میشه اگه یه شهر دیگه باشه که چه بهتر

دانشجوام عزيزم. ولي توي شهر خودمم

اجازه نداد شهر ديگه برم دانشگاه با اينكه مهندسي شيمي كرمانشاه قبول شدم

دانشجوام عزيزم. ولي توي شهر خودمم اجازه نداد شهر ديگه برم دانشگاه با اينكه مهندسي شيمي كرمانشاه&nbs ...

🤦🏻‍♀️ به مرور عزیزم این همه صبر کردی یکم دیگه هم با صبوری پیش ببر

از کم شروع کن برای کارای واجبت،خرید، کارای دانشگاهت و... کم کم شروع کن برو بیرون 

با جامعه بیشتر اشنا بشی و خونوادت ببینن  از پسش بر اومدی 

خیالشون راحت میشه 

🤦🏻‍♀️ به مرور عزیزم این همه صبر کردی یکم دیگه هم با صبوری پیش ببر از کم شروع کن برای کارای واجبت، ...

اگه بگم تا ١٠ شب كلاس درسي ام براي دانشگاه چيزي نميگه. ولي بگم با دوستام تا ١٠ بيرون باشم هيچي ديگه😄