2777
2789
عنوان

تو دوران شیردهی میشه قهوه خورد ؟

7222 بازدید | 10 پست
آقا من ۱ساله قهوه نخوردم ینی از وقتی باردار شدن نخوردم تا الان که فسقلی خان ۳ماه و نیمه هست... دارم تلف میشم دیگه ... تا کی ممنوعه ؟؟؟
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از بارداریم تالان که نینیم هفت ماهشه نخوردم خیلی دلم میخواد ولی میترسم بچم بی خواب شه همینجوریشم خوب نمیخوابه
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
مه.تا جان دقیقا منم مثل شماهستم کوچولوم سه ماه و بیست روزشه و دلم لک زده برا قهوه.اما بهت تو صیه میکنم نخوری چون من یک ماه پیش یکبار خوردم کوچولوم هم بیقرار شد و هم برنامه خوابش به هم ریخت

با توجه به این که مقدار بسیار اندکی از قهوه وارد شیر مادر می‌شود تقریبا جای هیچ نگرانی نیست، البته نوشیدن قهوه در دوران شیردهی مشروط به این که کنترل شده و به مقدار کم باشد برای کودک شما مشکلی ایجاد نمی‌کند و این در صورتی است که سن کودک بیشتر از سه ماه باشد. پس از گذشت سه ماه شما مجاز به نوشیدن قهوه در دوران شیردهی هستید اما استفاده افراطی آن توصیه نمی‌شود چرا که به مقداری از آنچه که مادر می‌نوشد به شیر وی و پس از آن به کودک شیر خواره منتقل می‌شود.

منبع : مصرف قهوه در دوران شیر دهی

مه.تا جان دقیقا منم مثل شماهستم کوچولوم سه ماه و بیست روزشه و دلم لک زده برا قهوه.اما بهت تو صیه میک ...

عزیزم میتونی صبح که بیدار شدی یه لیوان بخوری مال من دوماهشه هرروز یه فنجان میخورم خوابشو تنظیم میکنه.صبح هر چقدر زود تر بخوری شبم زود تر میخوابه

خدایا ممنونم بابت هدیه ای که بهم دادی الهی که دامن همه رو سبز کنی و هیچ کسی رو ناامید و دلشکسته از درگاهت برنگردونی 😍😍❤❤