2777
2789
بینیش گوشتی بود یا استخوانی؟ 

اصلا بینیش داغون بود دماغ استخونی و گوشتی بود قوز بزرگ هم داشت خیلی هم دماغش گنده بود اما الان ماه شده

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه هنوز عمل نکردم

عزیزم چرا پوستچی عمل نکردی؟بنظرت خوب نیس؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
فعلا دارم پول جمع میکنم که عمل کنم وگرنه دکتر خوبیه

من نوبت گرفتم پیشش.ولی خیلی استرس دارم.یکم دستش ب فانتزی میره،من طبیعی دوست دارم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
هزینشو چند گفته بهت؟ برات سی تی هم نوشته؟

بین۵۵تا۶۰

ن من انحراف نداشتم

اها ایشالا که خیلی خوب بشه بینیت  نگفت چند درصد تغییر میکنی ؟  از وقتی ویزیت شدی تا نوبت ...

گفت هروقت بخای از هفته دیگش.من خودم تایم مرخصیم رو گفتم

گفت هروقت بخای از هفته دیگش.من خودم تایم مرخصیم رو گفتم

سلام عزیزم شما عمل کردی؟

راضی هستی؟

میشه منم راهنمایی کنی واسه عمل 

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
 سلام عزیزم پیش دکتر عمل کردی راضی هستی؟؟؟

اره،۷۰درصد راضیم