2777
2789

پوستم صاف و شفافه روزانه استفاده نمیکنم

دنبال یه کرم پودرم با پوشانندگی و ماندگاری خوب برای تولدا و مهمونی های خاص برای پوست چرب🤌🏿🌱 ..

ک اکسید هم نشه (واقعا این مورد خیلی رو مخه🤦🏻‍♀️)

تا رنج قیمت ۶۰۰,  ۷۰۰ چون زیاد مهمونی و اینا نمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استی لادر خیلی سبک و خوبه ولی بیشتره قیمتش  

استی لادر ، هدی بیوتی و..برای عروسه

و زدنش قلق داره از طرفی قیمتش بالای یک و سیصده 

ک برای کسی مثل من ک نهایت سالی ۳ بار عروسی میرم بلااستفاده میمونه و نمیصرفه🤷🏻‍♀️

پوپا مدل extreme cover   

قیمتشم تو همین رنجه 

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
شما خودتون استفاده کردین ازش؟ اکسید نمیشه ؟ و اینکه خوش بافته یعنی حالت خشکی یا ماسیدگی نداره؟

بله استفاده کردم 

من پوستم چربه و دنبال کرم پودری بودم که کاملا مات باشه و روی پوست برق نندازه که این کرم پودر برام ایده آل بود کاورشم خیلی بالا   ولی اگر شما پوستتون خشکه نمیدونم براتون مناسبه یا نه

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
ببخشید یه سوال بی ربط...کرم پودر رو با چی روی صورت میزنید؟

برای وقتایی ک وقت داشته باشم و بخوام جای مهمی برم و کاور بالا از کرم پودر بگیرم با براش میزنم و بعدش هم با پد اسفنجی روش فیکسش میکنم 

اما در حالت عادی تر بیشتر وقتا فقط با اسفنچ پخش میکنم و راحت ترم اما خب از کاور کرم پودر کم میشه دیگه

برای وقتایی ک وقت داشته باشم و بخوام جای مهمی برم و کاور بالا از کرم پودر بگیرم با براش میزنم و بعدش ...

عزیزم دقیقا از چه مدل براشی باید برای کرم پودر استفاده کرد

عکسشو میفرستین برام؟ لطفا

عزیزم دقیقا از چه مدل براشی باید برای کرم پودر استفاده کرد عکسشو میفرستین برام؟ لطفا

خونه نیستم عزیزم ک عکس بفرستم اما این ست براش ریل تکنیک رو دارم و این مدلش هم برای کرم پودر یا کانتور چرب مناسبه