2777
2789
عنوان

خانم ها و اقایون جمکران

231 بازدید | 12 پست

دوستان خانم یا اقا کسی اینجا هستش که خادم جمکران یاجای دیگه باشه؟؟

میخوام برم اونجا دنبال کارای خادم افتخاری شدن راهنمایی میخواستم ببینم چجوره خوبه برم یانه؟؟

ممنون میشم جواب بدین

گرگی که دل داره بهتر از طاوسی هستش که رخ داره.                  

خوش بحالت🥰🤗

وقتی آقا بدلت انداخته یعنی شدنیه برو جمکران درخواست بده ان شاء الله جور میشه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت🥰🤗 وقتی آقا بدلت انداخته یعنی شدنیه برو جمکران درخواست ان شاء الله جور میشه

به دلم انداخته ولی نمیدونم قبول کنن نکن چون شنیدم شرایطش سخته بخاطر همین اینجا پرسیدم

به دلم انداخته ولی نمیدونم قبول کنن نکن چون شنیدم شرایطش سخته بخاطر همین اینجا پرسیدم

نه شرایط سختی نداره ولی عالیه خواهر دوستم تهرانی بود با یه آقای قمی ازدواج کرد رفت قم سه سال قم بود خادم جمکران بود میگفت شیرین ترین لحظات زندگیم اون سه سال بود .

حالا امتحان کن تجربه میکنی 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
راجب امضات توضیح میدی

عزیزم یعنی موقعی ک مشکلات داری از خدا بخواه کمکت کنه 

چرا از راههای دیگه مثل کمک گرفتن از غیر خدا میری دنبال حل مشکلاتت

نه شرایط سختی نداره ولی عالیه خواهر دوستم تهرانی بود با یه آقای قمی ازدواج کرد رفت قم سه سال قم بود ...

کدوم قسمت خادم بوده؟؟الانم اونجا هستش بپرسی چیا خواستن شرایطش چیه

عزیزم یعنی موقعی ک مشکلات داری از خدا بخواه کمکت کنه  چرا از راههای دیگه مثل کمک گرفتن از غیر ...

من پول لازمم چیکار کنم اخه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔