2777
2789
عنوان

خودتونو بذارید جای من....

74 بازدید | 9 پست

از اول سزارین میخاستم

از ۳۵ هفته اقدام کردم برا سز 

همه میگفتن از اول دنبالش باش ب دکترت بگو ولی من میگفتم ن ماه آخر میگم بهتره

تجربه نداشتم خب اشتباه کردم

۳۹ هفته شهر خودمون گفت سز ب هیچ عنوان

سریع شهر دیگ پیگیر شدم گفتن خب ولی این هفته تعطیلیم

یکشنبه یعنی پس فردا بیا

۲ ساعت راهه و من ۴۰ هفته و ۳ روز میشم

همش دوس دارم دردم نگیره ک برسم ب اونجا

شما بودین خودتونو ب آب و آتیش میزدین واسه سزارین؟

مال من ۴ ساعت راه بود.

چون میدونستم به هیچ عنوان با زایمان طبیعی همکاری نمیکنم و بچه م یه چیزیش میشه.

و خیلیم سخت بود تو راه برگشت عملم خونریزی کرد و هماتوم داد نسبت به داخل شهر سختتره ولی هر چز باشه از طبیعی بهتره.

البته من زخمم دیر خوب میشه تا سه ماه سر هر دو تا سز اذیت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب و اتیش زدن نداره که گلم دردت نگرفت تا اونوقت میری سز میشی.گ فت شهر خودت طبیعی

آخه میگ شنبه بیا یکشنبه عمل میشی من ک تااون موقع دق میکنم از استرس نکنه تو راه یا این مدت ک تو شهر خودم نیستم درد بگیرم

شما تجربه داری؟از زلیمان؟

آره عزیزم منم سزارین شدم برای دو تا بچه هام من خودم تحمل طبیعی رو نداشتم رفتم تو بیمارستان دیدم چطوری با آدم برخورد میکنن واسه همین به دکترم گفتم فقط سزارین ولی حتما پمپ درد و بزن من که اصلا درد نکشیدم بعدم همون موقع شروع کردم به راه رفتن 

آره عزیزم منم سزارین شدم برای دو تا بچه هام من خودم تحمل طبیعی رو نداشتم رفتم تو بیمارستان دیدم چطور ...

حتما اگ سز بشم پمپ میزنم

اگ طبیعی هم باشم ی روش بی دردی میگیرم

اینجا اپیدورالم نمیزنن