2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام ارگان ها حقوقشون از بانک بیشتره.. جدیدا آموزش و پرورش هم از بانک بهتر شده.... شغل آزادیا تفریحش ...

شوهر خواهر بازاریه وضع مالیشم خوبه ولی با این حال برای سفر همیشه دغدعه داره نمیشه مغازه بسته باشه

ای خدا. حالا چیکار کنم. خیلی بده 😔پیام تو خصوصی واسه نی نی یار فرستادم جواب نداد. تگ هم ابی نمیشه. ...

منم نمیتونم تگ کنم عزیزم 

حتما درست میشه نگران نباش

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
شما نزدیکتون کارمند بانک دارید؟

آره ما پزشک، دندان، بینایی سنج پتروشیمی، نفت، وکیل، قاضی و شرکتی، اتشنشان.. داریم همشون از بانکیا حقوقشون بیشتره... بانکی پز عالی و جیب خالی ان

لطفا برای سر کار رفتنم دعا کنید🙏🙏
از ی جایی ب بعد ادم خسته و کلافه میشه اخه..اگ دنبال پول باشه ادم میتونه در کنار بانک ی شغل دیگم وست ...

خوب وضعش که خوب شد میتونه فروشنده بگیره اما بانک چشمت به یه ریزه ای که دولت میده.. البته بانکی های قدیم وضعشون خوبه واقعا

لطفا برای سر کار رفتنم دعا کنید🙏🙏
خوب وضعش که خوب شد میتونه فروشنده بگیره اما بانک چشمت به یه ریزه ای که دولت میده.. البته بانکی های ق ...

آ ره بانکیای قدیم خیلی وضعشون خوبه تویه اقوام چندتا داریم البته فکر هم بی تاثیر بعضیا به جای اینکه خودشون کار کنن عقلشون رو به کار میندازن