2777
2789
عنوان

دانشجویی و کنکور

65 بازدید | 2 پست

سلام من بنا به دلایلی رفتم روانشناسی دانشگاه آزاد کرمان ثبت نام کردم رشتمم تجربیه و سال دوم کنکورم بود

روانشناسی خیلی دوست دارم اما دوست داشتم ملی بخونم تو یه شهر خوب ولی گفتم حیفه یکسال دیگ وقتمو هدر بدم کارشناسی برم آزاد ارشد بخونم برم ملی 

اما شنیدم ک اگر سال دوم مثلا ملی قبول بشی برات تطبیق واحد انجام میدم و واحد‌های ک پاس کردی تو آزاد به حسابت میارن بنظرتون ارزششو داره یا اصن میشه کنار دانشگاه رفتن واسه کنکور خوند؟که روانشناسی ملی برم؟

چون هم هزینه ندارع هم بهترهولی نمی‌دونم میشه خوند یا نه

آره تطبیق واحد میدن

اگه درست خوب بوده بخون

الان شرایط عوض شده اگ معدلت زیر ۱۸ بوده باید بری دردسرای ترمیم معدل و... رو ب جون بخری ولی اگ معدلت خوب بوده میتونی تا همین کنکور دی هم درس بخونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.