2777
2789
عنوان

چاق شدن

729 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها کسی هست اینجا از پودر رویال واسه چاقی استفاده کنه و اینکه عوارض داره یانه 

من وزنم کمه می‌خوام زیادبشه ۳۹دارم میرم بدنساز ی همه وزن اضافه کردن ولی من نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مربیم تغذیت خوبه؟

میل به غذا ندارم در کلولی خب مربیم بهم گفته صبح قبل صبحانه شربت سانستول بخورم بعد صبحانه قرص مولتی ویتامین قبل ناهار عرق یونجه و بعدش زینک و آخر شب آهن  ولی بدنم وزن اضافه نکرده دریغ از ۱۰۰گرم نمی‌دونم چیکار کنم همه وزن گرفتن من نه

چی میخوری

رژیم غذایی گرفتم من 

روزانه دولیوان شیک پروتئین درست میکنم میخورم بعد از تمرین سه تا تخم مرغ با سیب زمینی شام و نهارم سعی میکنم بیشتر برنج بخورم 

البته من مشکل اشتهاام داشتم که با شربت اشتها درست شد

رژیم غذایی گرفتم من  روزانه دولیوان شیک پروتئین درست میکنم میخورم بعد از تمرین سه تا تخم مرغ ب ...

شیک پروتیین چجوری درست می‌کنی من به جز این تمام چیز هایی که گفتی رو میخورم عرق یونجه شربت سانستول قرص آهن مولتی ویتامین کلسیم ولی وزن اضافه نکردم

خب اشتباه فقط غذا کم کم

یعنی کم کم به وعده های غذایی و رو اضافه کنم بعد چای عوارض داره خوردنش منظورم چای سیاه واینکه من صبحانه رو دیر میخورم چون شب از این ور دیر می‌خوابم این باعث میشه وزن نگیرم 

شیک پروتیین چجوری درست می‌کنی من به جز این تمام چیز هایی که گفتی رو میخورم عرق یونجه شربت سانستول قر ...

شیک پروتئین:یک لیوان شیر یه دونه موز یه قاشق عسل دو سه تا خرما سه اسکوپ شیرخشک دوقاشق جو دوسرپرک اگه گردوام داشتی بریز  

تقریبا دولیوان میشن بعد مخلوط کردن یکی صبح بعد وعده صبحانه یکی عصر