2777
2789

فردا پسرم نوار مغز داره دکترش فقط گفت حمام ببرش سرش تمیز باشه

دیگه ای اقدام دیگه ای نمیخواد؟

انقدر استرس دارم 

یعنی میشه بیام بنویسم همه چیز خوب لود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که بلا به دور باشه، نوه داییمم مشکلش همین بود نوار مغز گرفتن گفتن هیچ مشکلی نداره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
مشکلش چیه که تشنج‌میکنه

تب کرد تشنج کرد گلم به بار ۴ صبح تو خواب تب کرد و تا بیدار شدم دیدم داغه بغلش کردم شیاف گذاشتم تشنج کرد یه بارم ده ساعت بعدش از تب تو بیمارستان

ازمایش نخاع و سیتی اسکن سالم بود

بعد دکتر قرص فنوباربیتال داد سه هفته خورد کهیر زد دیگه قطعش کرد

گفت نوار مغز بگیرم ببینم چیکار باید کرد

خیلی نگرانم خیلی

عزیزم نگران نباش پسر منم دقیقا دو سالگی به خاطر تب تشنج نوار مغزی داد خیییلی حالتو درک میکنم چون منم یه هفته مریض بودم از استرس 

ولی الان بهت میگم که اصلا چیزی نیست خیالت راحت اخرش میخواد بگه تب تشنج داره که اونم تا پنج سالگی کامل رفع میشه

میشه یه صلوات برای ظهور اقا بفرستی ممنون دوستم
چ دکتری می‌بری ؟ کجایی؟ فقط موقع نوار مغز بهش شربت خواب آور میدن ک موقع نوار خواب باشه و حرکت نکنه

عزیرم دکتر مغز و اعصاب کودکان رشت پیش دکتر امین زاده

خدا کنه شربته تاقیر بزاره

قه بار موقع مایع نخاع بهش دادن ولی نخوابید داغون شد بچم

عزیزم نگران نباش پسر منم دقیقا دو سالگی به خاطر تب تشنج نوار مغزی داد خیییلی حالتو درک میکنم چون منم ...

وای عزیرم خدا شما رو برام رسوند

گلم پسر شما یه بار تب و تسنج داصت؟

پسر من یه بار ۳ صبح تب و تسنج کرد یه بار فرداش دو بعدازظهر توب بیمارستان

از این نیترسم تبدیل به صرع نشه اخه قرصم قطع کرد دکتر

پسر شما قرص نمیخورد؟دیگه تکرار نشد دور از جونش؟

ببخش میپرسم 

پسر من  ۸ روز بیمارستان بستری بود چون دلیل تبش کرونا فود تا خوب شد اومدیم خونه دوباره چند روز پیش ۵ روز بستری شد بخاطر حساسیت به قرص فنوباربیتال 

ازمایشاش خوبه عزیزم  من داداشم کمبود کلسیم اینا داشت تشنج میکرد

اره گلم ازمایشاش خوب بود فقط دکتر گفت کرونا ضعیفش کرده ممکنه زود به زود مریض بشه خیلی مراقب باش که متاسفانه واقعا همونطور شد  و هی مریض میشه داداشس کلاس اوله هی ویروس جدید میاره اونم ازش میگیره و من مدام دارم تب چک میکنم به همه چیزش حساس شدم همش فکر میکنم این حرکتش تشنجه نمیدونم چرا اینجوری شدم

داداس شما الان خوبه؟