2777
2789

من رشتم ریاضیه

اولویت اولم فرهنگیان بود

مجاز شدم اما دعوت نشدم به مصاحبه

بعد ک نتایج اومد مهندسی کامپیوتر خلیج بوشهر قبول شدم

امروز کارنامه سبز اومد و دیدم دوتا کد رشته های فرهنگیان کد خورده    اموزش فیزیک تهران و ابتدایی بوشهر

کد ۵

یعنی میتونم برم اعتراض بنویسم و بهمن وارد دانشگاه شم

حالا بنظر شما همون مهندشی کامپیوتر برم یا برم فرهنگیان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

کامپیوتر حقوق بیشتری داره

ولی در عین حال کامپیوتر یه علم پویاست 

ممکنه حتی بعد اتمام درست موقع کارت مجبور باشی درس بخونی

اگه برمیای از پسش برو کامپیوتر

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

قطعا قطعا فرهنگیان

اگه برات فرقی نداری کدوم رو بری حتماااا برو فرهنگیان

اصلا قابل مقایسه با کامپیوتر نیست

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

منم مهندسی عمران خلیج فارس اوردم خودم که عاشق این رشتم

به شخصه حوصله درس دادن به کسی رو نداشتم برا همین فرهنگیان با اینکه مجاز بودم نزدم ولی شما ببین دوس داری به کسی درس بدی یا نه بعد انتخاب کن

فرهنگیان خوبه ولی بازم مصاحبه و اینا مگه نمیخواد؟فک نکنم بشه ولی اگه شد همون فرهنگیان

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯