2777
2789

خودم دراز کشیدم پتو هم روم چی توز میخورم یه چایی هم ریختم منتظرم خنک بشه بخورم شام میخوام خوراک لوبیا درست کنم هوا هم خنک مایل به سرد حالا شما ها بگین؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حال ندارم سرما خوردم

پسر پادگانه گفت شام میاد خونه پاشدم گوشت گذاشتم باقالی پلو هم درست کنم...اگه خودم و همسرم بودیم سوپ میخوردیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خونه مامانم دراز کشیدم تواتاق هوا خنک و بارون نم نم

هیچی هم نمیخورم. دلم چیتوز و چاییت رو خواست .حوصله هم ندارم شام بپزم. مرده رفته دیروز تاحالا پی خوشگذرونیش حالا بیاد من براش حمالی کنم؟ خودش بهم شام بده. ایش 😂

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

منم دراز کشیدم منتظرم برنج دم بکشه ناهار بخورم برم پیش دوستم داداشش فوت کرده طفلی ، از طرفی هم دوس پسرم بهم بد کرد انتقاممو ازش گرفتم و خوشحالم دعا کنید ویزاش لغو بشه ب دوستام قول دادم اگ ویزاش لغو بشه میبرمشون ناهار بیرون و جشن بگیریم🥳🥳🥳🥳🥳🥳دعام کنییییید

لطفا لایک نکنین 😚😚 مرسی