2777
2789

کلی بخوام تعریف کنم اینجوریه ک  قبلاً با ی آقایی در ارتباط بودم دو سال خیلی دوسش داشتم ولی خانوادش راضی نشدن ازدواج کنیم خود پسره م بی عرضه بود و هیچ تلاشی نکرد کلی کوبوندن منو و رفتن براش یکی دیگه گرفتن البته همون بهتر ک رفت چون ب درد من نمی‌خورد 

بعد ی مدت ی پسر دیگه اومد با موقعیت عالی و اخلاقامون اوکی باهم و کاملا شبیه هم بودیم اما ایندفعه م باز خانوادش بهونه آوردن که نه شما همشهری نیستین ما فقط همشهری خودمون میگیریم خیلی تلاش کردیم نشد و با ناراحتی خیلیییی زیاد از هم جدا شدیم و هرکس رفت دنبال زندگیش ....

بعد اون کلا رابطه دوستی کنار گزاشتم و گفتم باشه این قسمت منه سنتی ازدواج میکنم 

حالا خواستگاری سنتیم یکی از یکی داغون ترررر امروز یکی اومده گفته من میام میگیرمش ولی عقد نخاد عروسی نخاد تو خونه مامانم زندگی کنه مادرم پسره پرستاری شو بکنه😔😔😔😔 سوال من اینه چرا من خودم میخام انتخاب کنم اونجوری میشه سنتی م داغونننن ... من خانوادم سطح بالا هست پدرم معاون شرکت بوده بازنشسته شده 

خودم دانشگاه رفتم شاغلم ( معلمم) سنم ۲۲ . ن تیپم بده ن اخلاقم قیافمم خوبه 

ناراحت میشم از این همه تنهایی .... من بااین شرایط باید اینجور خواستگارایی داشته باشم؟؟؟ 

دلم میخواد با یکی باشم باهاش رشد کنم زندگی کنم عاشق باشم بعد ازدواج کنم اما خب چکار کنم ک دست رو هر کی میزارم خانوادش منو نمیخان😔😔😔😔

❤💙💚

چقدر عجله داری عزیزم هنوز سنی نداری .صبر کن تا یه موقعیت خوب برات پیش بیاد عجله نکن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به فکر شوهر نباش سنی نداری که از الان غصه میخوری کارتو بکن به وقتش یه نفر در شانت پیدا میشه خودتو دست کم نگیر اعتماد به نفستو ببر بالا 

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤