2777
2789
عنوان

خیلی شکاکم چیکار کنم؟

260 بازدید | 16 پست

بخاطر خیانتایی که دیدم دائم به طرفم شک دارم. یبار تلفنشوجواب نده کلا همه چیو بهم میریزم. میدونم شکم بیخوده. همش حس میکنم داره دروغ میگه یا میپیچونه درصورتی که بعدش بهم ثابت میشه اشتباه فکر کردم. چیکار کنم؟ اگه کتاب یا مطلبی درمورد درمان این موضوع میشناسید میشه بهم معرفی کنید؟ ممنونم

کاربر قدیمی💖

نباش

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی با کسی باش که بهش اطمینان داری و اونم بهت اطمینان میده 

میدونی همش میگم باخودم که نکنه بخاطر رفتارای اونه که اینجوری شدم؟ یا واقعا مشکل از منه و پارانوییدم

کاربر قدیمی💖
منم دقیقا اینطوریم من الان چند وقته سعی می کنم آروم باشم و بذارم توضیح بده بعد قضاوت می کنم اینطوری ...

چقد خوب من دارم با این رفتارم خراب میکنم همه چیو 

کاربر قدیمی💖
نه شوهرم نیست قراره بشه 

افسردگی داری؟ چرا میخای با کسی ک از آزمون تعهد رد شده ازدواج کنی؟ کسی ک رو اعصابته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

افسردگی داری؟ چرا میخای با کسی ک از آزمون تعهد رد شده ازدواج کنی؟ کسی ک رو اعصابته

اخه چیزی ندیدم ازش، چیزی ببینم قطعا تموم میکنم، قضاوتای اشتباه میکنم درموردش

کاربر قدیمی💖
اخه چیزی ندیدم ازش، چیزی ببینم قطعا تموم میکنم، قضاوتای اشتباه میکنم درموردش

اها مشکل از خودته پس. سعی کن زیاد ب چیزی فکر نکنی ک فکرت ب قصاوت برسه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد