طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به طور طبیعی دوقلو داشتن ژنتیکیه و این ژن از زن هست یعنی اگر خانم دوقلو در خانوادش داره احتمالش بیشتر میشه ولی هستن افرادی هم که تو خانواده اقا دوقلو داشتن و شده اما احتماله همش ما خیلی دوقلو داریم تو فامیل درجه یک ولی بچه هیچکدوممون دوقلو نشد اما با ای وی اف یا ای یو ای احتمال دوقلو بسیار بالاست چون چند تا جنین انتقال میدن ممکنه سه تاش بمونه ممکنه دوتا یا فقط یکی اونم دیگه هر چی قسمت باشه الان یکی از فامیل ما بعد 10 سال ناباروری با ای وی اف سه قلو بارداره
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
شدت سختیش از یکی خیلی بیشتره؟ یا دیگه ادم عادت می کنه؟
عادت که میکنی بعدا.ببین نوزاد که باشن و تا دوسالگی سخت میشه واست.بعد تا 6سالکی خوبن هم بازین.بعد 6و هفت سالگی دعواهاشون شروع میشه البته که هم بازی خوبی هم میشن برای هم ولی خب دعوا هم دارن.درکل باید مدیریت میدانی قوی داشته باشی
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً