2777
2789
عنوان

خودشو پدرش تهدید ب مرگم کردن

822 بازدید | 44 پست

خواهریام ممنون میشم کمکم کنید،از ۱۱سالگیم منو ب پسرخالم نشون کردن،اذرپارسال ازدواج کردیم(مخالفتای من واقعا سازگار نبود،تهدید شدم)الان دیگع واقعا نمیکشم،الان اون با مامان و خانوادش رفتع بیرون در حالی ک تو این مدت(چ نامزدی چ عروسی)یبارم منوبیرون نبردع،مادر ندارم دردمو بهش بگم،باهاش نمیسازم،دیگع بقدری ازش متنفرم ک هی بهش میگم برو بمیر برنگرد تو این خرابشدع،برا همع چیزش پول هست الا من و این خونع،میگع دوسم دارع اما مطمینم ندارع،خودش و پدرش در صورت طلاق تهدید ب مرگم کردن،توروخدا بگین چیکار کنم دیگع دارم از بین میرم

گندش بزنن جامعه ای رو که زن ‌و سگم حساب نمیکنه پدرش غلط کرده تهدید خودش جرمه میتونی با ی وکیل صحبت کنی ؟ حتی تو اینستا ‌و اینا یکی و پیدا کن

لازم دارم برای مدتی هیچ چیز هیچ وقت و هیچ کجا باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گندش بزنن جامعه ای رو که زن ‌و سگم حساب نمیکنه پدرش غلط کرده تهدید خودش جرمه میتونی با ی وکیل صحبت ک ...

ن نمیتونم،اجازع بیرون رفتن ندارم،وکیلای انلاینم هست اما کارتم موجودی ندارع ک باهاشون صحبت کنم،ی ۱۴۸۰ بود ک اونم جواب درست حسابی بهم ندادن

تهدید به مرگ جرمه پیام میفرسته شات بگیر زنگ میزنه تماساشو ضبط کن حرفم میزنه ویس بگیر از حرفاش 

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!
تهدید به مرگ جرمه پیام میفرسته شات بگیر زنگ میزنه تماساشو ضبط کن حرفم میزنه ویس بگیر از حرفاش 

ضبط کردن صدای بقیه هم جرمه

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨