2777
2789
عنوان

اتفاق افتاد آنچیزی ک ازش میترسیدم

563 بازدید | 18 پست

چهارساله جدا شدم

پارسال همسر سابقم رجوع کرد

بعد از ۴_۵ ماه متوجه شدم ک نمیشه باهاش ادامه بدم

کات کردیم

اما روابطمون در حد اطلاع از احوال هم ادامه داشت

تا اینکه دو روز پیش بهم پیام داد و گفت یکماه ازدواج کرده

قلبم داره از جا کنده میشه

فقط دلم میخواد بمیرم

زندگی منو سیاه کرد

حالا خودش داره عشق و حال میکنه

واسه خودش عروسی گرفته  

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

فک کردم مهرآبانم هستی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ... ایشون نیستم

ناراحت نباش ب این فک کن ک چ خوب شد ازش جدا شدی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ناراحت نباش ب این فک کن ک چ خوب شد ازش جدا شدی

دلم از این خونه

ک تو خونه ای ک من واسه خریدش زحمت کشیدم

زنش رو آورده...

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
دلم از این خونه ک تو خونه ای ک من واسه خریدش زحمت کشیدم زنش رو آورده...

مهریتو داده؟ 

نه متاسفانه

چرااااا اجرا نذاشتی؟ 

عزیزم میشه بهم درخواست دوستی بدی کمی باهات صحبت کنم خیلی حالم بده😔

فرستادم

تاپیک هاتو خوندم

دوست عزیزم صد در صد شما مقصری

مهریه حقیقتا ضامن خوشبختی نیست

۷ ماه زندگی کردی و دیدی مرد خوبیه، مهریه اتو به ۱۴ تا تقلیل میدادی

زندگی ک داغون شه، قلبی که بشکنه و مهر طلاقی ک به پیشونی بخوره هیچ خونه و ماشین و ملک و املاکی درمانش نمیکنه

شما از همون اول نباید قول میدادی مهریه رو میبخشی

وقتی هم قول دادی نباید میزدی زیر قول ات

چرا هنوز هیچی نشده توقع داشتی شوهرت خونه بزنه ب نامت؟؟!@ وقتی ک احوالات شوهرت نشون میده نسبت به مهریه بدبینه

حرف از بنام زدن خیلی زشته

در کل حرف از بنام زدن تو هر زندگی مشترکی زشته!!

مال من مال تو میاره

ما بودن و یکی بودن زن و شوهر رو از بین میبره

صد در صد مقصر ماجرا شمایی!!

فرستادم تاپیک هاتو خوندم دوست عزیزم صد در صد شما مقصری مهریه حقیقتا ضامن خوشبختی نیست ۷ ماه زندگ ...

اخه عزیزم خیلی تحت تاثیر مادرش بود پشت قباله داشتم زدن ریرش گفتم اشکال نداره و خیلی قول های دیگه مثل حق مسکن و ....که زدن زیرش. اوایل اشنایی و خواستگاری اصلا یه چیز دیگه ای بود دوسش داشتم خیلی اما تو‌ زندگی که رفتم دیدم خیلی عصبی میشه دست بزن هم داشت متاسفانه بعد کم کم دیدم خیلی مسایل مالی رو از من پنهون میکنه و خیلی چیزای دیگه

میتونست در کمال ارامش حلش کنیم من هنوزم رو حرفم بودم حاضر بودم ببخشم اما وقتی این چیزارو دیدم راستش دلم لرزید شما خودت خانمی متوجه میشی اخه حتی گفتم حداقل ماشین  که قیمتش یک سوم مهریم بود به نامم بزنه امتناع کرد یعنی ماشینش به من ترجیح داد!!!!! در صورتی که خودش قبل خواستگاری پیشنهاد ماشین به من داده بود اما همه جوره زد زیر حرفاش،

شما جای من بودی واقعابا این اوضاع  اعتماد میکردی و بدون هیچ تضمینی میبخشیدی؟!!!! به مردی که همه جوره تمکن مالی داره اما در اخر مالش و داراییش به زن و زندگیش ترجیح میده!!

اینجوری که کوتاه میومدم تا اخر عمرم باید میشدم بردش و یکطرفه سر هرچیزی این من بودم که مجبور بودم از ترس از دست ندادن کوتاه بیام. به نظر شما اینجور زندگی منصفانه هست؟!!!!؟؟!!

اخه عزیزم خیلی تحت تاثیر مادرش بود پشت قباله داشتم زدن ریرش گفتم اشکال نداره و خیلی قول های دیگه مثل ...

قطعا نیست

اما طلاق وقتی هنوز دوستش داری، خیلی سخته  

سالها میگذره اما همچنان تو همون نقطه موندی، تو همون زندگی مشترک کوتاه

مدام خودتو سرزنش میکنی ک چرا کوتاه نیومدی!!

کاش بابت مسائل مالی اینقدر پافشاری نمیکردی

مگه قرار بود طلاقت بده و بندازتت بیرون؟!

بهرحال کاریه ک شده... امیدوارم شرایط تغییر کنه

قطعا نیست اما طلاق وقتی هنوز دوستش داری، خیلی سخته     سالها میگذره اما همچنان تو همون ن ...

چی بگم... نمیدونم اما همه میگن قصدش همین بود قطعا 

اما من خودم موندم واقعا... 

خیلی حس بدیه و موندن تو این وضعیت

ممنون بابت وقتی که گذاشتی گلم مرسی