2777
2789
عنوان

روش درس خوندنتونو میگید🙏🏻

453 بازدید | 14 پست

من دهم تجربیم از امسال میخوام برا کنکور بخونم باتوجه به کنکور جدید باید برای پزشکی معدل ۲۰یا بالای ۱۹باشه اینجا کسی هست این معدلو داشته باشه اگه هست میشه بگه چجوری خونده 🙏🏻❤

فعلا دراز کشیدم دس از نی نی سایت بر نمیدارم تا بعد ببینم چی میشه😐😂😂

البته من کنکوریم😑

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...

روش رو ولش کن فقط مثل چی ... بخون خیلی وقت کمه ، فک نکن وقت دارم و... 

از همین اول مهر اصولی و کنکوری درس بخون 

از من به تو نصیحت 

من الان دوازدهم تجربی ام هی میگفتم حالا وقت زیاده بعدا جمع بندی میکنم اما پشیمونم چرا از روز اول درست و حسابی خوندم 

پر قدرت ادامه بده حتمااااا موفق میشی 

بدون استثنا 

تست زدن فراموش نشه

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی برو مدرسه دهم تخصصی ها کاملا تست بزن فقط یه کتاب تست رو عمومی ها هم هر روز همون درسی که میدن رو خوانی کن آخر هفته هم یه بار برای امتحان نهایی هم کل وقت امتحان رو بزار براش ۲۰ نشی ۱۹ و نیم میشی 

فعلا دراز کشیدم دس از نی نی سایت بر نمیدارم تا بعد ببینم چی میشه😐😂😂 البته من کنکوریم😑

۱۴۰۲ ؟تجربی؟

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

با معلمات درنیفت امتحانتم جدی بگیر

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

همه درساتو خوب خوووووب بخون و تابستون تستشو بزن 

تجربی مطمئن باش از پایه بخونی خیلی راحته و شیرینه😍🤌🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

فرمول ها تثبیت میشه و مسائل تو ذهنت میمونه(مخصوصا ریاضی و فیزیک)

نمودار بکش و تصاویر رو ساده سازی کن(مخصوصا زیست و شیمی)

‌مغزت بیشتر با جاهای مهم درس درگیر میشه (مخصوصاً زیست و شیمی)

صداتو ضبط کن و تو تایم استراحت ×۲ گوش کن (مخصوصا عمومیا و زیست و شیمی)

برای مباحث فرار رمزگذاری کن (مثلا جدول تناوبی یا دینی و زیست) این خیلی بدرد من خورد

از مباحث مهم چند دسته فلش کارت درست کن (مخصوصاً لغات ادبیات و زبان)

درسایی که خوندی رو به بقیه دوستات یاد بده (مخصوصاً تو مباحث مفهومی)

؛▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

من قبل از اینکه دبیر تدریس کنه خوب پیشخوان میکنم سر کلاسم خوب گوش میدم میام خونه دوباره درسای همون روزو میخونم که خیلی خوبه اینجوری مطالب کاملا تو ذهنم تثبیت میشه 

فقط با زبان مشکل دارم که واسه لیسنینگ چجوری بخونم کتاب کارم واسه امتحان بخونم؟

بله دی۴۰۱ و تیر۴۰۲ خیر انسانی

دی هم مگه کنکور میدی؟ مگه ما نباید دی ۱۴۰۲ بدیم و دی امسال اختیاریه؟

دی هم مگه کنکور میدی؟ مگه ما نباید دی ۱۴۰۲ بدیم و دی امسال اختیاریه؟

اره اختیاریه دی امسال

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...