2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اصلا

411 بازدید | 14 پست

دردا و مشکلاتم زیاد شده

از غم رشته ای که دوسش ندارم ، پسری که دوسش دارم و ندارمش

بی پولی 

دعوای تو خونه

مریضی

حس میکنم لبه پرتگاهم

با پولی که داریم هم خونه پیدا نمیکنیم ، مامانم که غصه میخوره حالم بدتر میشه

دعا کنید برای من

خیلی محتاجم بهش

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبروتلاش راه چاره 

جمله تون رو مینویسم میزنم جلوم🥺♥️

گاهی دلم میخواد رها کنم برم یه جای دور

عزیزم انشاالله خدا گره از کارات وا کنه ولی الان همه همینقدر مشکل دارند بخاطر مشکلات اقتصادی و …

خدا به همه مون رحم کنه

کار گیرم نمیاد بیشتر اذیت میشم🤦‍♀️😭

واقعا کی فکرشو میکرد با ۵۵۰ خونه نشد رهن کرد

جمله تون رو مینویسم میزنم جلوم🥺♥️ گاهی دلم میخواد رها کنم برم یه جای دور

منم ی مدت مثل تو بودم.ولی باصبروتلاش درست شد.ایشالا خوشبخت میشی عزیزم💗😊

بعضی دردها مثل چایی میمونن...!شایدسردبشن‌...اما تلخ باقی میمونن....
منم ی مدت مثل تو بودم.ولی باصبروتلاش درست شد.ایشالا خوشبخت میشی عزیزم💗😊

ان شاالله که همین بشه

سلامت باشید عزیزدلم🧡

سلام، خوبین، ان شاء الله مشکلات تون زودتر حل بشه، من تصادفی تاپیک شمارو دیدم، راجع به کار گفتید، رشته و سابقه تون چیه؟ 

به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
سلام، خوبین، ان شاء الله مشکلات تون زودتر حل بشه، من تصادفی تاپیک شمارو دیدم، راجع به کار گفتید، رشت ...

سلام ممنون

سابقه کار آنچنانی ندارم 

رشته ام شیمی هست

سلام ممنون سابقه کار آنچنانی ندارم  رشته ام شیمی هست

جایی مثل درمونگاه میتونید کار کنید؟ یا کار خاصی مد نظرتون هست؟ منظورم اینه که توانایی جسمی و تایمتون در چه حدیه؟ 

به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
جایی مثل درمونگاه میتونید کار کنید؟ یا کار خاصی مد نظرتون هست؟ منظورم اینه که توانایی جسمی و تایمتون ...

چه کاری هست؟

بله میتونم

تایمم بجز دانشگاه ، تقریبا عصرها

ولی مکانش مهمه کجای تهران باشه

چه کاری هست؟ بله میتونم تایمم بجز دانشگاه ، تقریبا عصرها ولی مکانش مهمه کجای تهران باشه

اگه دانشگاه میرید، ساعت دانشگاه تون اجازه نمیده که کار تمام وقت داشته باشین، ساعت و روز کلاسهاتون رو میشه بفرمایید؟ 

سلام عزیزم ببخشید تو یک تاپیکی در مورد قرص فلوکستین پرسیده بودین بعد مصرف درستون رو نونستید بخونید؟ حالتون خوب شد؟ بعد چند روز حالتون رو به بهبودی رفت؟ الان پسرم دقیقا مشکل شما رو پیدا کرده افسردگی گرفته واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم