الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام، خوبین، ان شاء الله مشکلات تون زودتر حل بشه، من تصادفی تاپیک شمارو دیدم، راجع به کار گفتید، رشته و سابقه تون چیه؟
به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
سلام ممنون سابقه کار آنچنانی ندارم رشته ام شیمی هست
جایی مثل درمونگاه میتونید کار کنید؟ یا کار خاصی مد نظرتون هست؟ منظورم اینه که توانایی جسمی و تایمتون در چه حدیه؟
به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔
چه کاری هست؟ بله میتونم تایمم بجز دانشگاه ، تقریبا عصرها ولی مکانش مهمه کجای تهران باشه
اگه دانشگاه میرید، ساعت دانشگاه تون اجازه نمیده که کار تمام وقت داشته باشین، ساعت و روز کلاسهاتون رو میشه بفرمایید؟
سلام عزیزم ببخشید تو یک تاپیکی در مورد قرص فلوکستین پرسیده بودین بعد مصرف درستون رو نونستید بخونید؟ حالتون خوب شد؟ بعد چند روز حالتون رو به بهبودی رفت؟ الان پسرم دقیقا مشکل شما رو پیدا کرده افسردگی گرفته واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم