2777
2789
من از همون اولم از ترس کرونا نمیزدم بخاطر این میزدم قیافم معلوم نشه خیلی بهم اعتمادبنفس میده لامصب😂

رراجع به خودتون اینجوری نگین.خودتونو دوست داشته باشین.زشت و زیبا معنی نداره همه قشنگن😊

کاربری واگذار شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من وقتی کرونا کمتر نشده بودی روزی چند ساعت ماسک میزاشتم . پوست صورتم جوش های ریز میزد . زمخت شده ...

خود ماسک چون یه فضای بسته درست میکنه محل تجمع انواع باکتریها میشه.

از طرفی اکسیژن کمتری به خون و در نتیجه مغز میرسه. یه تحقیق میخوندم که گفته بود استفاده از ماسک باعث شده ضریب هوشی مردم حدودا سه درصد(دقیق یادم نیست) پایین بیاد.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

من ماسک که بزنم نه میتونم ببینم نه بشنوم

نه نفس بکشم

مگه مریضم بزنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خود ماسک چون یه فضای بسته درست میکنه محل تجمع انواع باکتریها میشه. از طرفی اکسیژن کمتری به خون و در ...

دقیقا . ولی بعضیا توی زدن ماسک دیکه زیاده روی میکردن . بچه ۳ ساله رو واسش ماسک میزدن یا یه بار رفتم یه جایی دختره ۵ ساله ماسک داشت تو خونه . مادره گفت نه خطر ناکه تو خونه هم باید بزنه 😑😑😑😑

حرف شما عم واقعا صحیح هست من ماسک میزدم نفسم میگرفت درد قلبم بیشتر میشد

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
امیکرون عفونتش-بده طول میکشه خوب بشه

اره خیلی بده .

پنی سلین دگزا انواع قرصها . خوب نمیشیم .

جایی نمیریم کسی نگیره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .