2777
2789

من میزنم اولا وابسته بودم بعد چندوقت گذاشتم کنار بعد گفتم بوی سیگار عطر اینا حساسیت دارم همون بهتر بزنم تازه تو تاکسی یا بعضی محیط ها بدم میاد نفس کسی رو حس کنم. الانم باردارم دیگه باید بزنم دکتر زیاد میرم  

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من از زمانِ شروع کرونا تا الان 4 ساله دارم همچنان ماسک میزنم ، جوری بهش عادت کردم که بدون ماسک نمیتونم  برم بیرون ، اِنگار لُختم 😁

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا کجا مطمئنی زشتی 😒اعتماد بنفس داشته باش

این تاپیک مال چندماه پیشه به روزشده

زشت نیستم چندنفرم تاحالابهم گفتن قشنگی

ولی خودم بیرون که میرفتم بین عموم مردم احساس زشتی میکردم براهمین باماسک میرفتم

ولی حالا که دارم روعزت نفسم کارمیکنم همچین احساسی ندارم وباجرئت بدون آرایش وماسک میرم بیرون

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
این تاپیک مال چندماه پیشه به روزشده زشت نیستم چندنفرم تاحالابهم گفتن قشنگی ولی خودم بیرون که میرفت ...

عزیزم خداروشکر کار خوبی میکنی قدر دان خودت باش🌹

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️