سلام
یه پسری که خیلی شرایطش عالیه و سرش شلوغه،حدود یکماه پیش دیده بودمش که شمارشو داد و بهم گفت بهش پیام بدم که باهام صحبت درمورد کار داره.پیامش دادم و اونم همش پیامارو الکی کش میداد ولی من اهمیت نمیدادم،گذشت و چند روز بعدش بهم گفت همو حضوری ببینیم درمورد کار صحبت کنیم ولی بعد تایم کاریش که ساعت۹شب به بعد و من چون شرایطشو نداشتم حتی پیامشو داخل واتساپ سین نکردم تا یکماه گذشت و پیامشو باز نکرده بودم تا اینکه بحثش پیش اومد و به مامانم گفتم و مامانم گفت پیامشو باز کن چون پسره خیلی شرایطش خوبه و ببین حرفش چیه،من حتی نمیدونستم واقعا حرفش درمورد چیه. ولی بعد یکماه پیامشو دیدم و الکی بهونه کردم واتساپم مشکل داشته
و اونم گفت هنوز اصرار داره همو ببینیم.
منم قبول کردم و سه شنبه رفتم دیدمش،صبح سه شنبه زنگ زد و گفت شب باز هماهنگ میشیم که چه ساعتی همو ببینیم و من تا شب منتظرش بودم ولی خبرش نشد تا اینکه خودم پیشقدم شدم پیام دادم و اونم گفت بیا فلانجا فلان ساعت. و خب حرفش این بود که میخواد رابطه ای باهام شروع کنه.
و باز گفت جمعه همو میبینیم و گفت پیامت میدم فردا و ... . ولی باز ۳ روزه دریغ از یه زنگ یا پیام،حتی الکی گفت که جمعه همو میبینیم و خبریش نیس
یعنی اگه من یه زنگ نزنم یا پیام ندم تا صد سال دیگه هم خبری نمیگیره. خیلی شرایطش عالیه و سرشم شلوغه ولی آیا این کارش چ دلیلی داره
و آیا من بازم پیشقدم شم زنگ بزنم بگم قرار بود همو ببینیم و اینا یا نه؟!!!