2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش استراحت لازمه؟ 

نه ولی مراقب باشی بهتره 

ای یو ای ،مثل همون رابطه ی خودت و همسرته در واقع ،ولی خب فقط یه شستتشو دادن اسپرم رو

بعدم که دکترت میگه بازم ادامه بدین اقدامتون رو شب های دیگه هم

من مشکلم عدم تعادل هورمونی یا همون پلی کیستیک.شما مشکلتون چی بوده؟

نمیدونم ۴ ساله اقدامم نشده 

دکترا میگن سالمی هیچ مشکلی نداری

گفت یک ای یو ای بکن

اگر نگرفت ای وی اف

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
نمیدونم ۴ ساله اقدامم نشده  دکترا میگن سالمی هیچ مشکلی نداری گفت یک ای یو ای بکن اگر نگرفت ا ...

انشاءالله زود باردار بشید.برای شما که مشکل خاصی ندارید و بدون دلیل هست اصلاح سبک زندگی کنید.یه خانم تاجیک نامی هست در اینستا ماما هست .اما تجربه او از صدتا دکتر بیشتره.تا حالا با سبکی که توضیح داده بیش از ۱۰۰ نفر باردار شدند.فکر کنم پیجش اینه bardari.flora

حسبی الله💚
انشاءالله زود باردار بشید.برای شما که مشکل خاصی ندارید و بدون دلیل هست اصلاح سبک زندگی کنید.یه خانم ...

اساس رژیمش این هست 

۱/صبحانه قبل از ۹ ( تعداد لقمه با توجه به وزن هست.لبنیات محدودیت دارد.مربا و کلا هر چیزی که شکر دارد مثل کیک و آبمیوه حذف بشه)

۲/ میان وعده اول ساعت ۱۰ شامل یک لیوان میوه خورد شده + ۱۰ عدد بادام 

۳/میان وعده دوم ساعت ۱۲ ( مانند قبلی ) ( میوه های خیلی شیرین مثل خربزه، موز ،انبه) ماهی یکبار استفاده بشه

۴/روزی ۸ لیوان آب حتما باید میل شود 

۵/روزی ۳۰ عدد بادام پوست کنده حتما میل شود 

۶/براساس وزن مثلا اگر ۶۰ کیلو باشید روزی ۶ تا خرما مجاز هست به جای هر عدد خرما میشه از سه تا توت یا مویز استفاده کرد 

۷/شام قبل از ۱۰ خورده شود 

۸/ روزی ۴۰ دقیقه پیاده روی انجام بشه 

۹/هر روز غیر ایام پریودی ناحیه تخمدان با روغن سیاه دانه ماساژ داده بشه 

۱۰/ بادکش رحم حتما یک روز در میان بعد پریود انجام بشود 

۱۱/ حداکثر ساعت ۱۱ شب بخوابید 

۱۲/با هر وعده غذایی حتما سالاد و سبزیجات میل شود 

۱۳/تنفس شکمی روزی دوبار 

۱۴/ اصول این روش برمبنای مغزیجات خصوصا بادام،ترک هرگونه شیرینی جات، محدود کردن لبنیات،خواب شبانه( بهترین ساعت ۱۰ شب)، رژیم غذایی و کاهش وزن اصولی و کاهش سایز می‌باشد.

حسبی الله💚