2777
2789

من فقط سپردم ب خودش دیگ پیگیر نشدم اما بهتریناشو بهم داد مطمئنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه معتقدم خدا خیلی دوستم داره 

هرچی خواستم بهترین نوعش بهم داده 

فقط حواست باشه همه چیزات از خدا خودش بخواه حتی یه جوراب ساده 

بعضی چیزا هم بوده که بهم نداده ولی بعد مدت خیلی کم فهمیدم به نفعم بوده 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
من فقط سپردم ب خودش دیگ پیگیر نشدم اما بهتریناشو بهم داد مطمئنم

بهترین روش دعا همینه بخوایم و رها کنیم و بسپریم ب خودش

اگ میتونی مثال بزن

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
خب دوتاشو‌بگو😁❤️

از ساده چیزا مثل یه مانتو ساده با یه مدل خاص که پیدا نشده بگیررررر تا یه زمانی وقتی مدرسه میرفتم خیلی دلم میخواست مدرسه نمونه دولتی قبول بشم کلی دعا کردم و اخرش قبول شدم ، خیلی دلم میخواست گوشی ایفون داشته باش تهش گیرم اومد ،خیلی دلم میخواست بعضی جاها برم اخرش رفتم 

تقریبا خیلی خیلی چیزا الان هم فقط دوتا چیز میخوام که تو فکرشم کاشکی اوناهم بهم بده اگه میدونه برام خوبه:)

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
همیشه معتقدم خدا خیلی دوستم داره  هرچی خواستم بهترین نوعش بهم داده  فقط حواست باشه همه چ ...

منم وقتی تمام قدرت رو تو دستای خودش دیدم نه بنده اش انقد زود جوابمو داده ک حظ کردم

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
منم وقتی تمام قدرت رو تو دستای خودش دیدم نه بنده اش انقد زود جوابمو داده ک حظ کردم

دقیقا همینه 

مامانم همیشه بهم میگه حتی ساده چیزات هم از خدا بخواه ، حتی تو حرف زدن هم حواست باشه مخاطبت خدا باشه فقط 

منم همیشه بر این باورم وقتی اینطوری رفتار کردم زندگیم پر از لبخند خدا شده و همه چیز برام عالی میشه:)

یه شعری هست بعضی وقتا با خودم تکرار میکنم به نظرم خیلی خوبه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست 

من امیدم به خدا

بعد خدا هم به خداست