الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبار دسشویی داشتم خونه باباممم بودم لباس بچمو اومدم عوض کنم تحمل نداشتم دیگ بابام بیکاربود لباسو پرت کردم طرفش گفتم بابا شلوار وشرتشو عوض کن الانمیام وقتی اومدم شو رت رو هم پشت ورو هم جلو عقب اشتباه پوشونده بود ب بچم نمیتونس راه بره پسرم بخدا شلوارم از روش باز جلو عقب 🤣🤣🤣💔😆
من یه بار دستم بند بود ، پسرم لیوان آب رو چپه کرد روی خودش ، به شوهرم گفتم تا بیام شلوارش رو عوض کن . اونم رفته بود شلوار گل گلی دختر بزرگم رو کرده بود پای این ، بعد دیده بود بلنده ، پاچه هاش رو هم تا زده بود . اومدم انقدر به پسرم خندیدم که نگو . به باباش گفتم واقعا نفهمیدی که این شلوار گل گلیه بزرگ ماله این بچه نیست ، گفت حس کردم یه جوریه ولی گفتم حتما مدلشه دیگه 😐😐😐😂😂😂
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم