2777
2789

من که خودم بچه ندارم ولی مال بقیه رو می زارم شما هم اگه خاطره خنده دار دارید بگید😂

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دسشویی داشتم خونه باباممم بودم  لباس بچمو اومدم عوض کنم تحمل نداشتم دیگ بابام بیکاربود لباسو پرت کردم طرفش گفتم بابا شلوار وشرتشو عوض کن الان‌میام وقتی اومدم شو رت رو هم پشت ورو هم جلو عقب اشتباه پوشونده بود ب بچم  نمیتونس راه بره پسرم بخدا شلوارم از روش باز جلو عقب 🤣🤣🤣💔😆

شوهرم پای پسرمو زد به کاکتوس😐 جعبه دستمال کاغذی گذاشت جلدش خودش فوتبال ببینه نصف دستمالها رپ پسرم ...

😂😂

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
یبار دسشویی داشتم خونه باباممم بودم  لباس بچمو اومدم عوض کنم تحمل نداشتم دیگ بابام بیکاربود لبا ...

😂😂

من یه بار دستم بند بود ، پسرم لیوان آب رو چپه کرد روی خودش ، به شوهرم گفتم تا بیام شلوارش رو عوض کن . اونم رفته بود شلوار گل گلی دختر بزرگم رو کرده بود پای این ، بعد دیده بود بلنده ، پاچه هاش رو هم تا زده بود . اومدم انقدر به پسرم خندیدم که نگو . به باباش گفتم واقعا نفهمیدی که این شلوار گل گلیه بزرگ ماله این بچه نیست ، گفت حس کردم یه جوریه ولی گفتم حتما مدلشه دیگه 😐😐😐😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من یه بار دستم بند بود ، پسرم لیوان آب رو چپه کرد روی خودش ، به شوهرم گفتم تا بیام شلوارش رو عوض کن ...

😂😂