2777
2789

تنها ارزوم رفتنه میخام برم شهر دیگه سال دیگه کنکور دارم 1402 خستم از این شهر ادماش خستم میخام برم دیگع بریدم 😭😭حالا مامانم میگه من بخاطر تو زندگیمو ول نمیکنم برم ای خدا 😭😭😭💔💔💔💔💔چیکار کنم تنها انگیزم همینه 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار مادرت داری..خودت میری دیگه 

افکارو بگم شاخ درمیارین من هنوز با دوستام بیرون نرفتم حق حرف با پسرا ندارم 

خاهر دارم اب میشم ولاه

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
وایی نگو یه شهر. دیگه افتادم به غلط کردن افتادم اصن کاش ثبت نام نمیکردم میترسم

اما من ارزومه

رفتن به شهر دیگه عاااااالیه اصلا رشد میکنی و بالغ میشی مجبور میشی مستقل بودن‌رو ‌یاد بگیری اولش س ...

چجوری رفتی ای خدا چرا نمیزارن آرزومه 😭😭

چجوری رفتی ای خدا چرا نمیزارن آرزومه 😭😭

من دوست نداشتم از خانواده جدا بشم برای تخصیل

اما اونا اصرار داشتن که رشته بهتر تو شهر دیگه بهتر از رشته پایینتر تو تهرانه که شهر خودم بود

بابا و مامانم منو شیر کردن

شما هم الان اصلا حرفش رو‌نزن،موقع انتخاب رشته در این زمینه صحبت کن

قطعا راضی میشن

من دوست نداشتم از خانواده جدا بشم برای تخصیل اما اونا اصرار داشتن که رشته بهتر تو شهر دیگه بهتر از ...

چجوری میشه بیشتر توضیح بدین 

چجوری میشه بیشتر توضیح بدین 

عزیزم شما الان درست رو خوب بخون

کنکور رو خوب بده

اون موقع اونا متوجه میشن که برای موفقیت شما باید از تعصبات کورکورانه کوتاه بیان

خودت رو از الان درگیر این بحث نکن

عزیزم شما الان درست رو خوب بخون کنکور رو خوب بده اون موقع اونا متوجه میشن که برای موفقیت شما باید ...

اخه تا اینجوری گفت هنگ کردم دارم گریه میکنم 😭😭💔توف به این زندگی لعنت به دختر بودن من

شاید در ظاهرت برات قشنگ بیاد

ولی عذابه بعدش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
شاید در ظاهرت برات قشنگ بیاد ولی عذابه بعدش

عذابشو له جون میخرم ولی از این جهنم میخوام دور بشم 

کنکور داری و استرس داری و‌الکی حساس شدی

اره مامانم هم اینجوری گفت دیگه امیدم نا امید شده ولی ته دلم ارومه 😭