خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید
من کامل مبنویسم تا اگه نظری دارید بهم خواهرانه بگید ممنونتون میشم
پسر من دو سال و دو ماهگی یهو بدون اینکه مریض باسه توی خواب تب میکنه من یهومتوجه شدم عچه ناله میکنه پاشدم دیدم توی تب داره میسوزه فوری تا بغلش کردم شیاف گذاستم براس بچه لرزید و کف کرد خدا منو بکشه زیر گل میرفتم این ثحنه رو نمیدیوم ۴ صبح بود جیغ و داد زدم همسر و همسایه ها همه رو بیدار کردم بعد رفت کوی خواب عمیق تا بیمارستان که رفتیم اونجا هوشیار سد و ۱۰ ساعت بعد توی بیمارستان هم از تب تشنج کرد باز روپای من بود داشتم میخوابوتدمش بمیرم الهی تیکه تیکه شم خدااااا
۸ روز بیماریتان بودم مایع نخاع یالم بود سب تی اقکن سالم بود کرکناش مثبت شد که دلیل تب همین بود
همسرم بچگی تسنج با تب میکرد اما پسر اولم اصلا اینطور نبود
خلاصه فنوباربیتال دادن و رفتیم خونه
۳ ۴ روز بعد پسر اولم سرما خورد و تب کرد دوباده پسر دومم هم از اون گرفت با دیازپام و شیاف و ایبوپروفن ۵ شب سخت و گذروندیم و تسنج نکرد خداروشکر
اما چی به ما گذشت و فقط خدا میدونه چون هنوز چند روز از ببمارستان اومدن ما به خونه نگذشته بود
خلاثه سرتون دبد نیارم تبش خوب شد ابریزش و سرفه شروع شد که دکترش براش یه سرم نوشت که ببرم اورژانس بزنم اونو که زد توش سفتراکسیون بود بعدش لچه صورتش قرمز شد با اینکه تستم کروه بودن و بکم تستش قرمزی داشت اماگفتن مشکلی نداره
بعد اون بدن بچه کلی دونه ریخک بیرون شبیه کهیر داست میشد
من ۴ تا دکتر بردم هی میگفتم از فنوباربیتاله یا سفتراکسیون مبگفتن سفترا هستش و سیتریزین بده
دیگه دیدم بچه بدنش میخاره بردم شهر دیگه پیش دکتر مغز و اعصاب که گفت عوارض فنوباربیتاله و خطر مرگ داره جرا دارو قطع نکردی
گفتم من ۴ تا متخصص بردم هیچکووم نگفتن از هر کدوم دونه دونه سوال کردم
و خدا میدونه چه حالی بودم
۵ روز ببمارستان بستری شد
فنوبارب و قطع کردن و دونه هل کمرنگتر شد مرخص شدیم
بدون داروی تشنج و دکتر گفت یک هفته بعد بیا برای نوار مغز و فعلا هیچ دارویی نمبتونم بوم بدن بجه حساسه و نمیتونه
تا ببینیم نوار مغز چیه
اومدیم خونه داداشس کلاس اوله اولین روز رفت مدرسه اومد با دماغ اویزون اینم از اون گرفت و دوباره ابریزش
شربت دادم خداروشکر فقط ابریزش بود
الان بعد چند روز کم شده
اما من دیگه دارم دیوونه میشم
نمیدونم لخاطر تسنج بونش انقدر ضعیف شده یا بخاطر کرونا بوده
اخه اصلا توی این دو سال بجه بد مربضی نبود خیلی مقاوم بود
الام داداشش از مدریه ویروس میاره اکنم میگیره
بدون داروی تشنج
من چه خاکی تو سرم بریرم از استرس؟
هر سب سه چهار بار بیدار میشم تب هر دوتارو چک مبکنم
دارم دق میکنم....