2777
2789

خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید

من کامل مبنویسم تا اگه نظری دارید بهم خواهرانه بگید ممنونتون میشم

پسر من دو سال و دو ماهگی یهو بدون اینکه مریض باسه توی خواب تب میکنه من یهو‌متوجه شدم عچه ناله میکنه پاشدم دیدم توی تب داره میسوزه فوری تا بغلش کردم شیاف گذاستم براس بچه لرزید و کف کرد خدا منو بکشه زیر گل میرفتم این ثحنه رو نمیدیوم ۴ صبح بود جیغ و داد زدم همسر و همسایه ها همه رو بیدار کردم بعد رفت کوی خواب عمیق تا بیمارستان که رفتیم اونجا هوشیار سد و ۱۰ ساعت بعد توی بیمارستان هم از تب تشنج کرد باز رو‌پای من بود داشتم میخوابوتدمش بمیرم الهی تیکه تیکه شم خدااااا

۸ روز بیماریتان بودم مایع نخاع یالم بود سب تی اقکن سالم بود کرکناش مثبت شد که دلیل تب همین بود 

همسرم بچگی تسنج با تب میکرد اما پسر اولم اصلا اینطور نبود 

خلاصه فنوباربیتال دادن و رفتیم خونه

۳ ۴ روز بعد پسر اولم سرما خورد و تب کرد دوباده پسر دومم هم از اون گرفت با دیازپام و شیاف و ایبوپروفن ۵ شب سخت و گذروندیم و تسنج نکرد خداروشکر

اما چی به ما گذشت و فقط خدا میدونه چون هنوز چند روز از ببمارستان اومدن ما به خونه نگذشته بود 

خلاثه سرتون دبد نیارم تبش خوب شد ابریزش و سرفه شروع شد که دکترش براش یه سرم نوشت که ببرم اورژانس بزنم اونو که زد توش سفتراکسیون بود بعدش لچه صورتش قرمز شد با اینکه تستم کروه بودن و بکم تستش قرمزی داشت اما‌گفتن مشکلی نداره

بعد اون بدن بچه کلی دونه ریخک بیرون شبیه کهیر داست میشد

من ۴ تا دکتر بردم هی میگفتم از فنوباربیتاله یا سفتراکسیون مبگفتن سفترا هستش و سیتریزین بده

دیگه دیدم بچه بدنش میخاره بردم شهر دیگه پیش دکتر مغز و اعصاب که گفت عوارض فنوباربیتاله و خطر مرگ داره جرا دارو قطع نکردی

گفتم من ۴ تا متخصص بردم هیچکووم نگفتن از هر کدوم دونه دونه سوال کردم 

و خدا میدونه چه حالی بودم

۵ روز ببمارستان بستری شد

فنوبارب و قطع کردن و دونه هل کمرنگتر شد مرخص شدیم

بدون داروی تشنج و دکتر گفت یک هفته بعد بیا برای نوار مغز و فعلا هیچ دارویی نمبتونم بوم بدن بجه حساسه و نمیتونه 

تا ببینیم نوار مغز چیه

اومدیم خونه داداشس کلاس اوله اولین روز رفت مدرسه اومد با دماغ اویزون اینم از اون گرفت و دوباره ابریزش

شربت دادم خداروشکر فقط ابریزش بود

الان بعد چند روز کم شده

اما من دیگه دارم دیوونه میشم

نمیدونم لخاطر تسنج بونش انقدر ضعیف شده یا بخاطر کرونا بوده

اخه اصلا توی این دو سال بجه بد مربضی نبود خیلی مقاوم بود

الام داداشش از مدریه ویروس میاره اکنم میگیره

بدون داروی تشنج 

من چه خاکی تو سرم بریرم از استرس؟

هر سب سه چهار بار بیدار میشم تب هر دوتارو چک مبکنم

دارم دق میکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید داستم گریه میکردم مینوشتم همه اش غلط تایپی داره معذرت میخوام

اخی عزیزم. خدا بزرگه روزای سختی پشت سرگذاشتی. حتما احتیاط کن و مراقبش باش و تخت نظر یه متخصص خوب تحت نظر باشه. انشالله که چیزی نیست و تکرار نمیشه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
اطلاعی ندارم.فقط سلامتیشو ازخدامیخوام .دیگه بدنبینی .خدا بهترینهارو بهت بده

مرسی عزیز دلم تو رو خدا از ته دلت براش دعا کم خیلی خیلی محتاج دعاهاتونم...خدا هر چی میخوای بهت بده به حق علی

مرسی عزیز دلم تو رو خدا از ته دلت براش دعا کم خیلی خیلی محتاج دعاهاتونم...خدا هر چی میخوای بهت بده ب ...

انشالله خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه.میدونم چی میکشی قلب خودم اشوبه بچه هام مشکل کلیه دارن.خدا ارامش بهت بده نگران نباش .ایه الکرسی براش خوندم

هرچی گفتیو با جون و دل درک کردم اشکم دراومد....اولا ک تا میتونی سعی کن پسرت ک میره مدرسه ۲تا ۳تا ماسک بزنه اصول بهداشتی رعایت کنه سعی کن اتاق بچه ها رو جدا کنی مخصوصا وقتی پسر بزرگت سرما خورده....منم مشکل تورو باشوهرم دارم همش از سره کارش و رفیقاش سرما میخوره انتقال میده بما...ب پسر کوچیکت همش آب سیب بده خیلی خوبه واسه تب مخصوصا با آب هویچ مخلوط بشه...استرستو کامل درک میکنم انشالله پسرت خوب شه عزیزم...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
انشالله خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه.میدونم چی میکشی قلب خودم اشوبه بچه هام مشکل کلیه دارن.خدا ارامش ...

ای جانم عزیرم خدا حفظسون کنه بمیرم برات

ای کاش درد و بلاشون بخوره تو سر ما خودشون چیزیشون نشه

ایشالله خوب بشن عزیرم

ای جانم عزیرم خدا حفظسون کنه بمیرم برات ای کاش درد و بلاشون بخوره تو سر ما خودشون چیزیشون نشه ایشا ...

روزگارهمینه.همش میگم تو بچگی اینجور شدن خدا عاقبت بخیرشون کنه .بلا دیگه ازشون دورباشه

تشنج با تب خیلی ترس و عوارض نداره و بزرگ بشه خوب میشه فکر کنم‌. تشنج بدون تب و دلیل خطرناک تره. 

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..