2777
2789
عنوان

امروز شوهرم بهم حمله کرد

1462 بازدید | 61 پست

خیلی عصبیه بددهنه حرف زشت بهم میزنه دیگه خستم کرده نمی‌دونم چکار کنم آدم بدی نیست خیانت کار و ... نیست تحصیل کردس کارمنده اما این مشکلات و داره منم کارمندم وضعم خوبه چهرم خوبه اما نمی‌دونم چکار کنم جدا هم بشم میترسم ایندم بدتر شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا سختمه باور کنم ک تحصیلکرده و کارمند بددهن باشه و ب خانمش حمله کنه

باورت میشه دکترا داره اما فحش رکیک میده ،خودمم ارشد دارم اما خیلی خانوادم مودب و آرومم خودمم ارومم

اگه ادم بدی نیست پس چی  میگن به همچین شخصیتی !!تو همون عصبانیت میتونه راحت بزنه ناقصت کنه باز بگو‌ادم بدی نیست اخی نازی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

توام حمله میکردی جنگ بشه 

ن بی شوخی موقع عصبانیتش کوتاه بیا بعدن پدرشو دربیار وقتش اروم شد

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
الان همه همینن

عجب!!!!😑😑😑😑😑😑

کی گفته؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
وقتی بهم فحش میده ازش زده میشم

اگ دوسش داری میبینی میخواد شروع کنه محل ترک کن برو تو اتاق دیگ و خودت بزن ب نشنیدن ولی اگ دوسش نداری خودتو حیف نکن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند