2777
2789
عنوان

گربه یا سمور؟

218 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

از اول میخوام تعریف کنم که معطل نشید

دیوار و در حیاط ما خییلی بلنده و علاوه بر اون نرده هم دارن و توی ۸ سالی که اینجاییم تا حالا هیچ گربه ای نتونسته بیاد تو حیاط

۳ روز پیش صبح که از خواب بیدار شدیم دیدیم یه گنجشک که سرش کنده شده بود افتاده جلوی پله های خونه ,(داخل حیاط) خییلی تعجب کردیم که چطور ممکنه اخه اگه کار گربه هم باشه که تمام گنجشکو میخوره نه فقط کلشو بکنه مثل سمور که اونم بعیده تو شهر سمور باشه

بعد گفتیم شاید کار  سگای همسایه بغلیمون که ۲ تا سگ تو پشت بوم داره باشه (دوتا سگ گنده ژرمن)

دیگه بیخیال شدیم گفتیم شاید اونا انداختنشون

تااااااا دیشب

هوا خوب بود ما مثل شبای دیگه مرغ عشقارو گذاشتیم تو حیاط نصف شب دقیقا ساعت ۳ و نیم  دیدیم درحد مرگ دارن جیغ میزنن و خودشو میزنن به در و دیوار قفس 

۴ تایی دویدیم بیرون دیدیم یچیزی خودشو از درخت انجیر کشید بالا و رفت 

مام مرغ عشقارو اوردیم تو از ترسمون

حالا موندیم این چیه که میاد تو حیاط بچه کوچیک داریم نگران شدیم 🥺

شاید مار باشه 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمور تو شهرم میاد فک کنم تو پشت بوم خونه مامانبزرگم بود معمولا هم شبا میاد

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
اره تو روستا دیدم میان ولی توشهر 😖😖😖

شبا میومد رو سقف ما راه میرفت  از تو بخاری توخونه هم میومد من چشممو یبار بازکردم چشمم خورد به بالای سقف دیدم داره  نگام میکنه😐

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
یا حض رت عباس باید بگم فنسارو بکشن بالاتر 

تاثیری نداره که اگه سمور باشه میگم رو سقف فنس که فنسه

اونجوری که گفتی سریع رفت همون موش بزرگه

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
بابامم دلش نمیاد بکشه به هیچ عنوان سخت شدددد

اگه کاری باهاتون نداره اشکالی نداره