2777
2789
عنوان

بالاخره خانواده طرف هم مهم‌ان یا نه؟ (ازدواج)

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 42 پست
ببین، خانواده خواستگارم خیلی مذهبین. از اینا که حجاب کامل کامل دارن و... من اینجوری نیستم. بی قید و ...

بعضی خانواده ها  کاری با پوشش بقیه ندارن  حالا عروس یا هرکی 

بعضی هم مثل مادر من  حتی به مانتو هم کار داره ارشاد میخواد بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه خودم اینکه خانواده خیلی مهمه.. عروسی همیشه برنده س که رابطشو با مادر و خواهرشوهرش همیشه اوکی نگه داره. تا این حد مادرشوهر و خانواده شوهر مهم ن... خواهرم هروقت با شوهرش مشکل داره خانواده شوهر طرف خواهرمو میگیرن و همیشه خیالش راحته یجوراییه حالا فکرکن اگه برعکس بود چقد سخت میشد

نظرتونو راجع به وضع مالی طرف مقابل هم بگین سطح مالیشون از ما پایین‌تره. اشکالی نداره به نظرتون؟

یکی دو درجه بالاتر و پایین تر اشکال ندارع..من خودم موافق سطح طبقاتی زیاد نیستم بعدا مشکل ساز میشه

این بستگی به خواستگارت داره الان باهاش حرفاتو بزن در مورد حجاب

آره باید بهش بگم. ببین اونا عروسی سنتی میخوان. بدون آهنگ و رقص! ولی خب من اینجوری نیستم. مامانم میگه اگه مشکلت فقط همین عروسیه...که این چیز خاصی نیست.

هنوز با خود پسره حرف نزدم

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
یکی دو درجه بالاتر و پایین تر اشکال ندارع..من خودم موافق سطح طبقاتی زیاد نیستم بعدا مشکل ساز میشه

سطح مالیشون، خونه زندگیشون و لباس پوشیدنشون از ما خیلی پایین‌تره:(  نمیدونم میتونه توقعاتمو برطرف کنه یا نه

ممکنه بعدا خجالت بکشم از گفتن این که فلانی پدر/مادر شوهرمه؟

تجربه ام میگه خانواده خیلییییییی مهمه مخصوصا تو فرهنگ ما ایرانیا

میشه بیشتر توضیح بدی؟ از تجربت بگی

ببین اونا عروسی سنتی میخوان. بدون آهنگ و رقص! ولی خب من اینجوری نیستم. مامانم میگه اگه مشکلت فقط همین عروسیه...که این چیز خاصی نیست.

هنوز با خود پسره حرف نزدم

سطح مالیشون، خونه زندگیشون و لباس پوشیدنشون از ما خیلی پایین‌تره:(  نمیدونم میتونه توقعاتمو برط ...

خیلی اختلاف طبقاتی دارید که..هم مالی هم فرهنگی....شغل و درآمد همه چی رو در نظر بگیر...اینکه خجالت بکشی یا نه بستگی بخودت داره 

خیییلی مهمه بچه بازتاب پدرمادرشه هرچقدرم ک بگه مخالفم مثلا

پسره پسر خوبیه. ساده و مودب به نظر میاد. حالا خصوصی باهاش صحبت نکردم هنوز

ببین اونا عروسی سنتی میخوان. بدون آهنگ و رقص! ولی خب من اینجوری نیستم. مامانم میگه اگه مشکلت فقط همین عروسیه...که این چیز خاصی نیست.

آره؟ شما که ازدواج کردین بگین

خیلی اختلاف طبقاتی دارید که..هم مالی هم فرهنگی....شغل و درآمد همه چی رو در نظر بگیر...اینکه خجالت بک ...

شغل و سطح تحصیلات من و پسره مثل همه.

و خب خودشم پولدار نیست دیگه، همونقدری که من حقوق میگیرم حقوق میگیره.

ببین، خانواده خواستگارم خیلی مذهبین. از اینا که حجاب کامل کامل دارن و... من اینجوری نیستم. بی قید و ...

اینارو قبل ازدواج باید صحبت کنید. خانواده همسر منم به شدت مذهبین. من مانتو جلوباز میپوشم و موهام بیرونه و موارد دیگه. اما فقط یکبار مادرشوهرم شالم صورتی بود گفت دخترم میخوای داریم میریم خونه فامیل شوهر شال سنگین تر بپوشی که شوهرم سریع گفت نه به نظر من پوشش خانمم موردی نداره و کامل ازم دفاع کرد و بعد اونم هرگز کسی چیزی نگفت.