یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تجربه خودم اینکه خانواده خیلی مهمه.. عروسی همیشه برنده س که رابطشو با مادر و خواهرشوهرش همیشه اوکی نگه داره. تا این حد مادرشوهر و خانواده شوهر مهم ن... خواهرم هروقت با شوهرش مشکل داره خانواده شوهر طرف خواهرمو میگیرن و همیشه خیالش راحته یجوراییه حالا فکرکن اگه برعکس بود چقد سخت میشد
ببین، خانواده خواستگارم خیلی مذهبین. از اینا که حجاب کامل کامل دارن و... من اینجوری نیستم. بی قید و ...
اینارو قبل ازدواج باید صحبت کنید. خانواده همسر منم به شدت مذهبین. من مانتو جلوباز میپوشم و موهام بیرونه و موارد دیگه. اما فقط یکبار مادرشوهرم شالم صورتی بود گفت دخترم میخوای داریم میریم خونه فامیل شوهر شال سنگین تر بپوشی که شوهرم سریع گفت نه به نظر من پوشش خانمم موردی نداره و کامل ازم دفاع کرد و بعد اونم هرگز کسی چیزی نگفت.