2777
2789
عنوان

آپاندیس

177 بازدید | 7 پست

سلام من دیروز یهو دل درد شدید گرفتم جوری که نمیتونستم راه برم استفراغ شدید هم داشتم اما ول شد ولی دل درد خفیف بود.   الان باز  شکم درد شدید دارم و هروقت هم غذا میخورم شدید تر میشه ممکنه آپاندیس باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت راست زیر شکم محل آپاندیس هستش. من یه هفته پیش دقیقا تو این روز درد سمت راست زیر شکمم شروع شد و می‌گرفت و ول میکرد و تموم شد و روز بعدش یه استفراغ داشتم. رفتم سونو و آزمایش و حتی پیش جراح هم رفتم چون دقیقا جای آپاندیس بود ولی جراح معاینه کرد گفت چیزی نیست چون دیگه نه درد زیر شکم داشتم و نه استفراغ و نه بی اشتهایی. 

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
سمت راست زیر شکم محل آپاندیس هستش. من یه هفته پیش دقیقا تو این روز درد سمت راست زیر شکمم شروع شد و م ...

منم اینجوریم اما استفراغ خیلی شدید بود  اصلا نمیتونستم راه برم اما الان میگیره ول میکنه اما وقتی غذا میخورم دردش شدیدتر میشه

من شنبه این هفته هم نرفتم سرکار و درگیر دکتر بودم. ولی مهمترین علامت هاش استفراغ و بی اشتهایی و درد سمت راست زیر شکم هست اگه داری سریع برو دکتر. اگه خدایی نکرده بترکه میگن تا ۲۰ بیست روز روی زخم باز میمونه ولی اگه به موقع بری گفتن نهایت دو سه روزه خوب میشی.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر