2777
2789

اگه برای شفای بابام دعا کنه به خدا متوسل شه به فریادمون برسن چرا که نه انشاااالله انشاااالله به نیازمند کمک میکنم اسکرین میگیرم یادم بمونه حتما

تو فکرم که چه نذری کنم در کل

انشالله به زودی حالت تغییر کنه عزیز دلم برات صلوات فرستادم❤️

قربونت شم

خیلی دلم گرفته بود. از اینکه لطف داری نسبت بمن اشکم در اومد خداشاهده

دنبال یچیزی بودم اشکم بیاد بلکه اروم شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای شفای بابام دعا کنه به خدا متوسل شه به فریادمون برسن چرا که نه انشاااالله انشاااالله به نیاز ...

نماز استغاثه به امام رمان رو ۱۴ روز بخون 

متوسل شو به اقا

برای شفای پدرتون ۳ تا توحید میخونم هدیه به امام زمان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
نماز استغاثه به امام رمان رو ۱۴ روز بخون  متوسل شو به اقا برای شفای پدرتون ۳ تا توحید میخونم ...

یبار خواستم بخونم سرچ کردم دیدم نوشته پنج شنبه ها خوبه انگار دیگه یادم رفت چرا نخونم میخونم حتما پریودم الان متاسفانه وگرنه الان شروع میکردم خوب میشد

چطوریه نمازش؟

: این استغاثه به امام زمان علیه السلام است، هر جا باشی دو رکعت نماز با حمد و سوره به جای آور آنگاه رو به قبله زیر آسمان بایست و بگو:

«سَلامُ اللَّهِ الْکَامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعَامُّ وَ صَلَوَاتُهُ الدَّائِمَةُ وَ بَرَکَاتُهُ الْقَائِمَةُ التَّامَّةُ عَلَى حُجَّةِ اللَّهِ وَ وَلِیِّهِ فِی أَرْضِهِ وَ بِلادِهِ وَ خَلِیفَتِهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ عِبَادِهِ وَ سُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَ بَقِیَّةِ الْعِتْرَةِ وَ الصَّفْوَةِ صَاحِبِ الزَّمَانِ وَ مُظْهِرِ الْإِیمَانِ وَ مُلَقِّنِ [مُعْلِنِ‏] أَحْکَامِ الْقُرْآنِ وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ نَاشِرِ الْعَدْلِ فِی الطُّولِ وَ الْعَرْضِ وَ الْحُجَّةِ الْقَائِمِ الْمَهْدِیِّ الْإِمَامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِیِّ [الْمُرْتَضَى‏] وَ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِینَ الْوَصِیِّ ابْنِ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ الْهَادِی الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُدَاةِ الْمَعْصُومِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِینَ الْمُسْتَضْعَفِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُذِلَّ الْکَافِرِینَ الْمُتَکَبِّرِینَ الظَّالِمِینَ؛

السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِینَ وَ الْإِمَامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَکَ فِی الْوِلایَةِ أَشْهَدُ أَنَّکَ الْإِمَامُ الْمَهْدِیُّ قَوْلا وَ فِعْلا وَ أَنْتَ الَّذِی تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطا وَ عَدْلا بَعْدَ مَا مُلِئَتْ ظُلْما وَ جَوْرا فَعَجَّلَ اللَّهُ فَرَجَکَ وَ سَهَّلَ مَخْرَجَکَ؛

وَ قَرَّبَ زَمَانَکَ وَ کَثَّرَ أَنْصَارَکَ وَ أَعْوَانَکَ وَ أَنْجَزَ لَکَ مَا وَعَدَکَ فَهُوَ أَصْدَقُ الْقَائِلِینَ وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ حَاجَتِی کَذَا وَ کَذَا.

و بجاى کذا و کذا حاجات خود را بیان کند و بگوید: فَاشْفَعْ لِی فِی نَجَاحِهَا فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَیْکَ بِحَاجَتِی لِعِلْمِی أَنَّ لَکَ عِنْدَ اللَّهِ شَفَاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقَاما مَحْمُودا فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّکُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضَاکُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذِی لَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَهُ سَلِ اللَّهَ تَعَالَى فِی نُجْحِ طَلِبَتِی وَ إِجَابَةِ دَعْوَتِی وَ کَشْفِ کُرْبَتِی؛

در برآورده شدن حاجاتم نزد خدا واسطه شو، من با حاجاتم به سوى تو رو نمودم، چون مى‏دانم شفاعت تو نزد خدا پذیرفته‏ مى‏شود و مقام تو در بارگاهش بس ستوده است، پس به حق آن‏که شما را به امر خویش خاص گرداند و براى بیان اسرارش برگزید و به حق جایگاهى که شما در پیشگاه خدا دارید که تنها بین شما و اوست، برآوردن خواهشم و اجابت دعایم و برطرف شدن اندوهم را از خدا بخواه.»

سپس بخواه هرچه خواهى که به خواست خدا برآورده شود.

مؤلّف گوید: بهتر آن است که در رکعت اوّل این نماز پس از سوره«حمد» سوره «انّا فتحنا» و در رکعت‏ دوّم پس از سوره «حمد» سوره «اذا جاء نصر اللّه» خوانده شود.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

خادم المهدی❤:

برگشت گفت:

زمانه دیگه عوض شده

همه دارن گناه می کنن!!!

تو به یه گناه ما گیردادی؟😒

گفتم:

همه داشتن به امام حسین علیه السلام ضربه میزدن

جزاندکی...🙂

دوست داشتی جزو کدوم دسته باشی؟!

سریع گفت:معلومه! جزو۷۰نفر🌱

کی دلش میاد 

اخم به صورت امام حسین علیه السلام بیاره؟؟😔💔

گفتم:زمانه عوض نشده...

توهم باهرگناهت

به قلب حسین زمانه ات ضربه میزنی!😔

باهرگناهت

اخم که هیچی...!

باعث گریه های یوسف زهرا میشی!😔💔

#توبه_کنیم🚶‍♂

😎خودسازی❣+دینداریِ لذت بخش✌️

#خودسازی

#دین_داری_لذت_بخش

🏴{@ketaaaab}🏴

خادم المهدی❤:

جوری باش ڪه‌ هروقت‌

امام‌ زمان ‹عج›

یاد‌ِ تو‌ افتاد ↷

با‌ لبخند‌ بگه‌

خدا حفظش‌ ڪنه :)’🌱

#امام_زمان🌼💙

‎‌‌‎‌‎‎‌‎‌‌‎‎‎‎‌‌‎‎‎‌‎‌‎‌‌‎‌‎‎

🌹⸾•𝐉𝐨𝐢𝐧❁•↷

❪@dokhteran_emam_zamani🍂⃟💕❫

خادم المهدی❤:

🕊به قول شهید آوینی:

اگر در جستجوی امام زمان هستی

او را در میان سربازانش بجوی 

از نشانه‌های خاص آنان 

این‌ است که همچون نور✨ ، 

دیگران را ظاهر می‌کنند 

خود را نمی‌بینند..🙂🌱

🌹⸾•𝐉𝐨𝐢𝐧❁•↷

خادم المهدی❤:

‹⚡️‌⃟🌕›

-

-‌

برسـه‌اون‌روز

ڪه‌خستـه‌ازگنـٰاهـٰامون 

جلـو #امـٰام‌زمـٰان

زانـوبزنیـم!

سرمونوپـٰایین‌بنـدازیـم

وفقط‌یـه‌چیزبشنویـم

#سرتـوبالـٰاڪن

مـن‌خیلۍوقتـه‌بخشیـدمت..

عـزیـزتـرینم،

امـٰام‌تنھـٰاۍمـن

ببخش‌اگـه‌برات #زینب‌نشدم💔...

ڪِۍشَـود

حُــربشوَم

تـوبـه‌مردانـِه‌ڪُنم..؟!

⊰•⚡️‌⃟🌕•⊱¦⇢ #تلنگر

⊰•⚡️‌⃟🌕•⊱¦⇢ #دخٺ‌حسینے

ـ ـ ـ ـ ــــــــــ𑁍ــــــــــ ـ ـ ـ ـ

🌹⸾•𝐉𝐨𝐢𝐧❁•↷