2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش کشکه 

هر کی هر چی دوست داشته باشه میبره بعد میگن رسم داریم یا رسم نداریم... 

خونواده شوهر پول داشته باشن و دلشون به این ازدواج باشه برا عروسشون خرج میکنن ولی اگه پول نداشته باشن یا دلشون به این عروس نباشه زورشون میاد حتی یه جعبه شیرینی ببرن حتی اگه دوماد هم بخواد خرج کنه میذارن پای رسم میگن ما رسم نداریم... 

نصیحت من به شما اینه که اگه اون پسر آدم خوبیه واسه چهارتا تیکه لباس و چهارتا شاخه گل خودتو نرنجون بعد عقد هرچی دلت بخواد برات گل میگیره لباس میگیره 

برا بعله برون منم چیز زیادی نیوردن (خونواده شوهرم به فکر ده پونزده سال پیش بودن که برا اون پسراشون زن گرفتن) من اوایل خیلی رنجیدم... خودمو حرص میدادم ولی بعدش انقدر شوهرم برام گل خرید که دیگه بهش گفتم بسه نمیخوام اختیار همه زندگیش الان دسته منه بگم بمیر ، رو به قبله میشه میمیره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊