2777
2789
عنوان

پریودی و بارداری باهم

124 بازدید | 17 پست

دوستان همچین چیزی امکان داره که یه نفر باردار باشه ولی سر موعد همیشه پریود بشه و مثلا لخته هم بیاد نه لکه بینی ها مثلا نوار بهداشتی پر میشه

مگه اولین علامت حاملگی این نیست که طرف پریود نشه؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود که نمیشه سر ماه هردفعه ممکنه خونریزی داشته باشه دوستم اینجوری بود تا ۹ ماه استراحت کامل بود خونریزی شدید نبود در حد لکه بینی یا خیلی کم بیچاره چقدر عذاب کشید سر بچش 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من باردار بودم از  اول ماه دوم ب بعد یکسره خونریزی شدید  داشتم با لخته های بزرگ با این حال بچه کامل تشکیل شده بود .ولی آخر ماه سوم سقط شد

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

پریود که نمیشه سر ماه هردفعه ممکنه خونریزی داشته باشه دوستم اینجوری بود تا ۹ ماه استراحت کامل بود خو ...

نه مثل همیشه پریود بشی و لخته بیاد دقیقا مثل همیشه 

همچین چیزی امکان داره؟؟؟ یا چون پریود شده دیگه باردار نیست؟ 

نه مثل همیشه پریود بشی و لخته بیاد دقیقا مثل همیشه همچین چیزی امکان داره؟؟؟ یا چون پریود شده دیگه با ...

نه اونجوری نیست بابا امکان نداره 

پریودم بشی حامله باشی اونجوری هم امکان نداره خیلی نادره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من باردار بودم از اول ماه دوم ب بعد یکسره خونریزی شدید داشتم با لخته های بزرگ با این حال بچه کامل ...

ای بابا عزیزم ناراحت نباش 🥲مثلا یکی مثل همیشه پریود بشه با همون بازه زمانی و لخته هم بیاد یعنی درست مثل همیشه 

بنظرت همچین چیزی امکان داره با وجود اینکه مثل قبل پریود شده باردار باشه؟؟ 

نه اونجوری نیست بابا امکان نداره پریودم بشی حامله باشی اونجوری هم امکان نداره خیلی نادره

آها خیلی ممنون 

ممنون از اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیارم گذاشتید 

بهترینا رو برات آرزومندم 🙏🏻

ای بابا عزیزم ناراحت نباش 🥲مثلا یکی مثل همیشه پریود بشه با همون بازه زمانی و لخته هم بیاد یعنی درست ...

احتمال هست ولی یک در هزار .حالا چرا فک میکنه بارداره؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️