2777
2789
عنوان

شکر خدا مامان شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 32 پست
مبارکت باشه گلم ان شالله به سلامتی و دل خوش  بارداری قبلیتون چرا پوچ شد؟ من تنبلی دارم ی سقط ...

فدات بشم من مهربونم ان شاءالله قسمت خودت گلم این حال خوب . به خدا همه ی آزمایش و سنوهام نرمال بود آزمایش اسپرم شوهرمم عالی بود کلی هم ویتامین خورده بودم بدنمم اماده ی اماده بود هیچ مشکلی نداشتم قشنگ تغذیه کرده بودم نمیدونم دلیلش چی بود خودمم موندم. فولیکول بالغ ۱۸ داشتم دکترم نمیدونم چرا گفت قرص لیترزول مصرف کن خواستی اقدام کنی چون اولین اقدامم بود متفورمین مصرف میکردم برای لاغری از ۱۰۰ دونه ۱۸ تاش مونده بود که فهمیدم باردارم اون ماه لیترزول مصرف کردم همش احساس میکنم برای اونه چون طبیعی باردار نشدم البته همون اقدام اولی بود و به پیشنهاد دکترم مصرف کردم این سری دومین اقدامم باردار شدم اون ماهی که باردار شدم به پیشنهاد دوستان دوره ی پریودم و تخمک گذاریم زیر شکمم رو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم . نترس گلم ان شاءالله تو هم بارداری بعدیت سالمه فدات شم منم خیلی میترسیدم حالتو درک میکنم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
مبارکههههههه عزیزم الهی که قدمش واستون پر از خیر و برکت باشه😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤

فدات بشم من مهربونم ان شاءالله😍😍😍😍😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم من مهربونم ان شاءالله قسمت خودت گلم این حال خوب . به خدا همه ی آزمایش و سنوهام نرمال بود آز ...

مرسی بابت توضیحاتت ان شالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری برای منم دعا کن...

بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم 💛 منم دیروز جواب آزمایشم مثبت بود 🙃

فدات شم قشنگم 😘😘😘😘 آخی عزیزدلم 😍😍😍😍 بهت تبریک میگم ان شاءالله خدای بزرگم بهتون یه نی نی سالم و خوشکل بده و زودی صدای قلب کوچولوشو بشنوی 😍😍😍

مرسی بابت توضیحاتت ان شالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری برای منم دعا کن...

فدات شم قشنگم . چشم حتما عزیزدلم ان شاءالله به زودی دامنت با یه بچه ی سالم پر بشه و دلت مثل من شاد بشه 😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

فدات شم قشنگم 😘😘😘😘 آخی عزیزدلم 😍😍😍😍 بهت تبریک میگم ان شاءالله خدای بزرگم بهتون یه نی نی سالم ...

مرسی مهربون🥰

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

@فریحادخترپاییز # نمیدونم چرا کامنت شما رو نتونستم جواب بدم مهربونم . فدای قلب مهربونت بشم ان شاءالله قسمت همه ی مامانا و منتظرا . ان شاءالله نی نی سایت پر بشه از خبرای خوب و پر انرژی 😍😍😍😍😘😘😘😘🤲🤲🤲🤲🤲

فدات شم قشنگم . چشم این سری خیلی مراقبم 😍😍😍😍 تا سنو قلب حسی بهش نداشتم فک میکردم باز پوچه اما دی ...

ایشالا ک رشد خوبی خواهد داشت.

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

@فریحادخترپاییز   #  نمیدونم چرا کامنت شما رو نتونستم جواب بدم مهربونم . فدای قلب مهرب ...

عزیزم محبت کردی که جواب دادی،ان شاءالله با دعای شما خوبان عزیزم🥰🥰خدا سلامتی بهت گلم،ان شاءالله با دل خوش این چند ماه رو بگذرونی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)