2777
2789
عنوان

خانوما با شوهرم دعوا کردم حق با کیه

3360 بازدید | 109 پست

سلام خانوما من چند روز دیگه عروسی دختر عممه بعد منم واسه اون آماده میشم چیز خاصی هم نخریدم یه لباس خریدم ۳۸۰۰یه دونه هم آرایشگاه‌ه بعد شوهرم امروز خواستم برم ارایشگاه زنگ مو بذارم گفتم پول بده برداشت ۷۰۰داد هی گفتم بیشتر کن بیشتر کن نداد بعد بحث کردیم برداشت کارتشو پرت کرد سمتم گفت چخبرته خواهر عروسی چیه طرفی و اینا حسودی میخواهی از همه بهتر باشی مامان منم این همه به خودش برسه از تو خوشگلتره کلی گفت منم از حرصم یهو رفتن سمتش دستمو گرفت من ناخنم بلنده کلا رد انداختم تو دستش الان هم رفت بیرون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من برای عروسی یه دون خیلی ارزون دادم خیاط دوخت برای عروسی . ارایشگاه هم برم میرم ارایشگاه معمولی موهامو درس کنه . یه ارایش ملایم .

فوقش همش بشه ۱ میلیون :(

پولشم دارم . چه خبره مگه؟ همه هم رو من خیلی حساب میکنن که گرون بپوشم و ارایشگاه گرون برم ‌ . اما نمیرم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .