2777
2789

اَبرو هام در اومدن حتی هزار تومن ندارم برم آرایشگاه ابروهامو بر دارم 

3ساله ریزش مو دارم 

موهام کلی موخوره دارن حالم از خودم بهم میخوره 

عین گداها لباس میپوشم 

یه شلوار مشکی دارم که انقد هرجا رفتم پوشیدمش رنگش سفید شده حتی یه عطرم واسم نمیخرن لباس‌های گشاد خواهر های بزرگترمو میپوشم

مگه گناه من چیه؟

پدرم پول داره ولی بهم نمیده وقتی غذا می‌خورم بهم میگن نون مفت نداریم بدیم بخوری باید کارا خونه رو بکنی 

افسردگی دارم قرص عصاب می‌خورم خانوادم نمیزارن هیچ دوستی داشته باشم 

هیچ دوستی ندارم اصلا بیرون نمیرم 

آیا اینم زندگیه که من دارم؟

با خانوادم زیاد صحبت کردم اینا حرف حالیشون نیس 

حتی همین گوشی که الان دستم هستو با هزارتا التماس واسم خریدن 

به جان خودم قسم امروز بخاطر اینکه به پدرم گفتم بسته م تموم شده کلی نفرینم کرد کلی روم داد زد 

اینم بگم که 17 سالم هست 

و نمیزارن هیچ هنری یاد بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر بعضیا ک لیاقت پدر و مادر بودنو ندارن. چند سالته ؟ خودت کار کن منتشونو نکش

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

چه بد

خدا کمکتکنه😔

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

افسردگی دارم قرص عصاب می‌خورم خانوادم نمیزارن هیچ دوستی داشته باشم هیچ دوستی ندارم اصلا بیرون نمیرم ...

عزیزم خوب درس بخون کنکور بده برو یه دانشگاه خوب مستقل شو

ترجیحا برو خوابگاه 

اگه فرهنگیان باشه حقوق میدن خرجیم داری

اگه هم هر رشته دیگه ایی بود کار میکنی پاره وقت

گفتم که عزیزم چندروز 17 سالم میشه

درستو ادامه بده 

ی کار ارایشگریم کنارش یاد بگیر برا وقتایی بخوای پول داشته باشی

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
وقتی پدرم پول داره چرا من باید عین گداها لباس بپوشم؟

تو از شانس بد در این خانواده متولد شدی

درس بخون فقط با درس میتونی خودتو نجات بدی

کم کم مورچه ای خط قرمزاشونو بشکون موقع دانشگاه کار هم بکن

اگر ادم درست اطرافتون هست واسطه کن یکم خانوادت نرم بشن