2777
2789
عنوان

مراحل فیشیال یا پاکسازی پوست

1680 بازدید | 13 پست

کسی میدونه؟مثلا اول بخور بعد اسکراب  بعد اتو پوست بعد  تخلیه کومودون هست؟بعدش چیه 

مثلا گوی یخ اخرین مرحلس یا اخرین مرحله زدن آبرسانه؟

اول صورت روبا الکل خوب ضدعفونی کن بعد بخور پوست که نرم شد تخلیه کومدون ها بعد ار اف بعد ماسک و اسکراب توی پوست خشک اخرین مرحله ابرسانه توی پوست عادی و چرب اخرین مرحله میتونه گوی یخ باشه

مامان سه تا قندعسل

اول صورت روبا الکل خوب ضدعفونی کن بعد بخور پوست که نرم شد تخلیه کومدون ها بعد ار اف بعد ماسک و اسکرا ...

اخه من چن بار رفتم دیدم بعد اسکراب تخلیه  جوش رو انجام میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار پوست اینجوریه که هر بیوتی تراپیست قلق خاص خودشو‌ داره منم کارپوست انجام میدم و روندم اینجوریه

من ماسک  پاکسازی  پرودرما دارم و ماسک طلا اینارو تو کدوم مرحله استفاده کنم

گوی یخ ینی برا من که پوستم خشکه کاربرد نداره؟

فیشیال صورت خیلی خیلی خوبه و کلی مزایا داره ولی به شرطی که پیش دکتر برید انحام بدین. 

چون اول باید نوع پوست شما مشخص بشه مناسب با نوع پوستتون و مشکلی که دارید 

از روش های خوب برای فیشیال استفاده کنید. یعنی فیشیال صرفقا فقط بخور آب سرد و گرم و چند تا ماسک الکی که تو آرایشگاه انجام میدن نیست. حتی ممکنه اونا مناشسب شما نباشه و دچار مشکل بشید.

مثلا باعث بشه لایه برداری عمیق انجام بشه و لک برای پوستتو ایجاد بشه

خلاصه که یه کلینیک یا دکدر معتبر برید

من خودم یه جایی میرم کارشون خوب بوده اینستاگرامشونو میفرستم کاراشونو ببینید دوست داشتید برید drkamaliclinic

سلام من پاکسازی پوست در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش آقای دکتر میلاد گندمی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️