2777
2789

من خودم همه جهزیه رو خریدم شوهرم فقط یخچال و تلویزیون و خرید....ولی الان دوستام دارن ازدواج میکنن کاملا برابر حتی یکی از دوستام فقط پتو خریده بود همه رو خانواده شوهرش خریدن....خلاصه معلوم نیست چطوره بشینید صحبت کنید خودتون به توافق برسید....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم مهریه چطوره تو بروجرد

بروجرد نیستم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من خودم همه جهزیه رو خریدم شوهرم فقط یخچال و تلویزیون و خرید....ولی الان دوستام دارن ازدواج میکنن کا ...

درباره مهریه چطور بودن؟بنظرتون رسومشون به خوزستانیا نزدیکه؟

ماهم وسایل آشپزخونه دم دستی و مهمان و قابلمه و....روتقبل میکنیم و چندتا وسیله برقی کاربردی مثل چرخ گوشت و...،چند دست رختخواب

وسیله سنگین مثل تلوزیون و ماشین لباسشویی و...رو پسر میگیره

درباره مهریه چطور بودن؟بنظرتون رسومشون به خوزستانیا نزدیکه؟ ماهم وسایل آشپزخونه دم دستی و مهمان و ق ...

مهریه دیگه بستگی داره ولی اکثرا ۱۱۴تا سکه 

مهریه خودم۳۰۰سکه ست...

قبلا که گرونی نبود ۷۰۰سکه و۸۰۰سکه هم تو فامیل داشتیم الان همه ۳۰۰به پایین....

کلا رسم مهریه لرا چطوره

گفتم پایین🙃

قسمت دوم سوالمو جواب میدی؟درباره رسم‌جهیزیه خوزستانیا گفتم

من که نمیدونم خوزستان چطوره خودم لرستانم😐

۱۴سکه هم رسمه

دیگه ۱۴خیلی کمه خانواده دختر قبول نمیکنه....

خب من ک گفتم عزیزم درادامه گفتم ک چیا میدیم برای جهیزیه

اینجا از وسیله های سنگین داماد یخچال میگیره با تلویزیون فوقش دوتا فرش....مگه خودتون باهم صحبت کنید ببینم قبول میکنه

دکتر متخصص درمان بیماری آلرژی و حساسیت فصلی چشمی دکتر شهریار برخورداری هستن تو شهر خرم اباد چشمام همش حساسیت فصلی میشد  و قرمز و التهاب پیدا میکرد و رفتم مطب دکتر برخورداری و تحت نظرش درمان شدم و بهترین دکتر چشم پزشک شهر خرم اباد هستن  ادرسشون خرم اباد خیابان شهدای شرقی روبروی ساختمان نور کلینیک چشم پزشکی ماهان     تلفن موبایل اقای دکتر  09389130144

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز