2777
2789

سلام،اول از همه یه چی بگم که بهم جبهه نگیرید،منم اعتقادی ندارم فقط برام سواله،چون خواهرم برام باز کرده دوبار گفته دختره،ان تی بهم گفت احتمالا پسره،حالا خواهرم واسه هرکی باز کرده جالبه درست بوده     تو نت سرچ‌کردم خیلی ها اعتقاد داشتند   

چجوریه؟؟ کنجکاو شدم

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش اشتباهه 

به ویار و علائم و تست حلقه و جوش شیرین و ..... هم ربط نداره 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

والا دهن گوسفند رو به طرف مخالف محکم میکشند بعد نمیدونم کجای استخوان اگه گوشت یا مو داشت دختره اگه ک ...

فک کن جنسیت بچه با گوسفند مشخص شه :|||..

پناه بر گاااد

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
فک کن جنسیت بچه با گوسفند مشخص شه :|||.. پناه بر گاااد

یه باور قدیمی است که قبلا سونو نبوده براشون سرگرمی بوده،مثل نخ و سوزن،جوش شیرین،نمک و ادرار یا حالات ویار،ولی خودم معتقدم اصل خود سونوگرافی است

یه باور قدیمی است که قبلا سونو نبوده براشون سرگرمی بوده،مثل نخ و سوزن،جوش شیرین،نمک و ادرار یا حالات ...

حالا فک کن دختر بشه  سره سجده به این باورا میندازی

یعنی واقعا این سوال جدیه؟؟  باورم نمیشه این حد از بی ربطی و خرافه

عزیزم اولش بخونی نوشتم خودمم اعتقادی ندارم ولی خودتون از بزرگتراتون بپرسین قطعا تایید میکنند که قبلنا خودشون رو با این چیزا سرگرم‌میکنند جنبه علمی نداره ولی یه باور قدیمی است که خیلی ها باز انجام میدند

حالا فک کن دختر بشه   سره سجده به این باورا میندازی

نه اخه میدونی بالاخره  پنجاه درصد پسره پنجاه درصد دختر،به نظرم شانسی درمییاد،اونا میزارند پای سونوی کله پاچه خودشون