2777
2789

سلام خدا خیرت بده که اینقده مهربونب

بنظرم بذار توی امضات که ببینن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از 3 روز راه افتادیم تا خونه 4 ساعت راهم بود باز اومدم خونه استراحت کردم زنگ زدم ب دختر عموم ک فقط با اون شاد بودم گفتم بیاد این روزا اسون بگذره اون اومد و ما ی هفته فقط میخندیدیم 

نمیگم استرس نداشتم خیلیییی استرس داشتم بعضی موقع ها میگفتم نکنه بخاطر استرس بازم منفی شم ولی نفس عمیق میکشیدم و با خدا مراقبه میکردم و با خدا حرف میزدم اگه خواستین روش مراقبه رو بهتون میگم 

از روز 4 درد خفیف پریودی شروع شد از اون دردا ک میدونی مثلا 10 روز دیگ پریود میشی ناراحت میشدم خیلی بعد با خودم میگفتم عوارض پروژسترون اروم میشدم روز 8 یهو دیدم وااای درد شدید شد زیر دلم مثل حالت پریودی فشرده میشه روز پام درد میکرد خیلی گریه کردم اون روز بخاطر استرس ب زمین زمان دعوام شد ی دل سیر گریه کردم از اون گریه ها ک وقتی قطع میشه ب هق هق میوفتی😂🤦🏻‍♀️بعد بیخیال شدم باز رفتم مراقبه کردم کاملا اروم شدم تا روز 11 باز درد شدید شد برعکس هربار اینبار لکه بینی نداشتم فقط درد پریود بود روز 12 قطع شد روز 14 تستم مثبت شد از خوشحالی گریه میکردم پوستم از استرس سیاه شده بود