2777
2789

خواهرشوهرم،خطاب به خواهرم که مریض بود گفته اونکه پاش لب گوره😞...دختر عموی شوهرم برامون خبر آورد از سادگیش اینم اومد جلو خواهر مریضم گفت که اینجوری گفته منم دیدم اون لحظه چه حالی شد خواهرم😭

الان خواهرم فوت شده و یاد اون حرفا میوفتم و شدید دارم میسوزم و حالم خرابه همش منتظرم  تقاص اون حرفاش و دل شکستناش رو پس بده و من ببینم به چشم خودم پر خشمم پر کینه کاش خدا جوابشو بده واقعا دلم شکسته با من بد هستن ،من براشون بد هستم باشه ولی انتطار نداشتم به خواهر مریضم چیزی بگن

(مطئنم این حرفو زده چون بارها خانواده ی شوهرم روبرو خودم به من نفرین کردن که الهی مثل مامانت سرطان بگیری بمیری یا اینکه چون آدمای بدی هستین مامانتون سرطان گرفته و بی مادر شدین...کلا زیاد ضعف هاتو میزنن تو ذوقت به اون یکی خواهرم گفته بود بچه ت سقط شده حقته لایق بچه نیستی با این وجود یه سال بعد خودش بچه دار شد البته خودشم بچه اولش مرده دنیا اومد)

شما جای من بودین چه حالی میشدین؟بعضیا چجور جرئت میکنن اینجوری تو روی طرف کمود و کاستی ها  رو به رخ بکشن و از خدا نترسن از اونور خدا هم جوابشون نمیده چرا آخه؟

...

من که ب عدالت خدا شک دارم ابن همه ظلم دیدم هیچ وقت ب دادم نرسید 😔😔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد زبونشون نیش داره شماها چیزی نمیگین یعنی؟ یا همینجوری بی دلیل پاچه میگیرن

بس داد و بیداد راه میندازن و زبون دراز آدم جرئت نمیکنه باهاشون دهن به دهن شه اصلا حریف تن صداشون هم نمیشیم بعدشم برا ما زشته سروصدا همسایه ها بشنون برا اونا عادیه شهرستانیم همه همو میشناسن ،مجبور به سکوت میشیم

...

اینجورادماروبایدگیری ادمی مثل من بیفتن چنان بسوزونمشون تاقیامت گریه کنن

توروخداجوابشوح بده

خداخواهرتونورحمت کنه چرافوت شدن

روحشون شاد 😭

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چی دارن ک اینقدر ب خودشون می نازن؟

خداوند رفتگانتو رحمت کنه و غرق در ارامش باشن اسی جان

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

واقعا چرا اینجوریه🥺

من ک ب این نتیجه رسیدم حق رو باید خودت بگیری خدا برات کاری نمیکنه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤