2777
2789

و اینکه بچه ام ۲ سالشه لباس گرم بردارم یا تابستونی؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

امروز بارون بود ولی اونقدم سرد نیست

میشه گفت خنک

کدوم شهر میخواین برین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

امروز بارون بود ولی اونقدم سرد نیستمیشه گفت خنککدوم شهر میخواین برین

نمیدونم کجا بریم که خوب باشه؟ ما همیشه میریم گیلان  

حالا امسال میخوایم بیایم مازندران 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا رفتی رستوران حاج حسن ..بهترین کیفیت رو داره خیلی عالیه چندین شعبه داره

🙄حاج حسن مال مشهد نبود مگه

نمیدونم کجا بریم که خوب باشه؟ ما همیشه میریم گیلان حالا امسال میخوایم بیایم مازندران

چالوس و رامسر عالی ان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

امروز بارون بود ولی اونقدم سرد نیستمیشه گفت خنککدوم شهر میخواین برین

نودل تومازندرانی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بعید میدونم لباس گرم لازم بشه حالا یکم وردار 

هی میگن قراره بارون بیاد مرگم نمیاد هوا هم گرنه ولی از مرداد خیلی بهتره 

رستوران هم بستگی داره کجا برید ولی لطفا بابلسر نیاید خیلییییییییی شلوغه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

نودل تومازندرانی؟

آره عزیزم

گرگان به دنیا اومدم و سالها زندگی کردم

اصالتا مازندرانی هستیم و بعدش برای زندگی هم اومدیم

بعید میدونم لباس گرم لازم بشه حالا یکم وردار هی میگن قراره بارون بیاد مرگم نمیاد هوا هم گرنه ولی از ...

میریم رامسر احتمالا 

آره عزیزمگرگان به دنیا اومدم و سالها زندگی کردماصالتا مازندرانی هستیم و بعدش برای زندگی هم اومدیم

میشه لطفا چندتا لوکیشن خوب توی گرگان معرفی کنید 

آره عزیزمگرگان به دنیا اومدم و سالها زندگی کردماصالتا مازندرانی هستیم و بعدش برای زندگی هم اومدیم

منم مازندرانم نمیدونستم توام هستی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون