2777
2789

کسی ک ی درس از دوازدهمش پاس نشده باشه برای دی ماه مونده باشه ک امتحان بده

و دانشگاه دولتی قبول شده باشه

میتونه دانشگاه روزانه ک قبول شده ثبت نام کنه؟!

چجوری از کجا باید پیگیر بشم 

دانشگاه دولتی تفرش قبول شدم 

ولی خیلی مهمه ک برم ثبت نام کنم 

ولی ی درس افتاده دارم 

باید تو شهریور پاس میکرد دیگه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بعضیا میگن میشه با تعهد و این داستانا ثبت نام کرد و کلاسارو از بهمن رفت

یکی از اشناهای ما شهریور مجبور شد همرو پاس کنه چون ثبت نام میگفت نمیکنن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بهونه بیار بگو مدارکم کامل نیست بعد میارم واستون و... 

فرصت میدن بهت 

من مث تو باید دی میدادم چون شهریور خواب موندم سر جلسه نرفتم

رفتم مدرسه با خواهش و... مدیر تک ماده خرداد رو زد واسم

تو هم اینکارو بکن

قطعا میتونه درست کنه واست 

بهونه بیار بگو مدارکم کامل نیست بعد میارم واستون و...  فرصت میدن بهت  من مث تو باید دی م ...

تک ماده رو واسه دوو تا درس دیگه رد کردم اینو باید امتحان میدادم ک نتونستم قبول بشم از بد شانسی نشد بخونم 

واسه کجا بهونه بیارم؟ 

تو دانشگاه رفتی؟

میشه قشنگ راهنماییم کنی تورو خدا 🥲

اگه رشته ات طوری باشه که ترم اول بتونی مرخصی بگیری میتونی پاس کنی اگه نشه بهت اجازه ثبت نام نمیدن.

یکی از همکلاسای من پرستاری دولتی قبول شد به خاطر این قضیه ثبت نامش نکردن.

البته اگه یه درس پاس نشده و در حده یکی دو نمره واسه قبولی کم داری برو آموزش پرورش شرایط ات رو بگه شاید کمکت کردن.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
تک ماده رو واسه دوو تا درس دیگه رد کردم اینو باید امتحان میدادم ک نتونستم قبول بشم از بد شانسی نشد ب ...

ع بد شد که😐

همون دانشگاه که رفتی خواستی مدارک رو بدی بگو که مدرکام ناقص مدرسه نداده و این حرفا بگو راهم دوره خلاصه بهونه بیار که جزع روزانه ها باشی

اگه دیدی نشد تعهد میدی از ترم بهمن میای و شبانه حساب میشی ک شهریه میدن

اها عزیزم مرسی از راهنماییت خیلی لطف کردی🤍

خواهش میکنم، موفق باشی

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی