2777
2789
برای پسر من الان روده اش بیرون هست ان شا الله چند ماهه دیگه باید عمل دوم انجام بشه و روده رو ب مقعد ...

انشالله ، گوگل ادم و دیوونه میکنه سرماهم بخوری یه جوری میپیچونه فک میکنی چه بیماری وحشتناکی داری من خودم زخم خورده گوگل ام همیشه دیوونم کرده

اگ دکترش خوب و کاربلده بسپار به دکترش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مقداری از روده اش بیرون از شکمش هست

نگران نکن خودتو همه این روزا میگذره روزای راحتت میاد عزیزم بزرگ شد کلی قدرت و میدونه که انقدر زحمت کشیدی براش 

چند ماهگی عملش میکنن پسر قشنگتو؟ 

هنوز قطعی نگفته بهمون دکترش. اما ان شا الله بعد ۶, ماهگی هست

سلام عزیزم ببخشید میشه تجربه تون رو در مورد عمل دوم و اگر سوم داشتید بگید؟ من پسرم خیلی شرایطش ناجوره، عمل سوم رو هم داره و فیستول به مثانه داره.😭🥺 پسر شما فیستول نزدیک مقعد داره؟ در مورد بی اختیاری دکتر چیزی نگفت؟

سلام عزیزم ببخشید میشه تجربه تون رو در مورد عمل دوم و اگر سوم داشتید بگید؟ من پسرم خیلی شرایطش ناجور ...

سلام عزیزم راستش پسر من الان رفته تو ۹ ماه هنوز دکترش عمل نکرده مورد پسر من هیشبرونگ هست و عصب نداره مقداری از روده اش که باید ببرن بعد به مقعد پیوند بزنن ان شا الله.

شما کجا هستی؟

پسر من بیمارستان بهرامی دکتر مولاییان جراحی میکنن ان شا الله 

سلام عزیزم راستش پسر من الان رفته تو ۹ ماه هنوز دکترش عمل نکرده مورد پسر من هیشبرونگ هست و عصب نداره ...

سللام عزیزم خداروشکر پس مشکلش جدی نیست، پسر من مقعد بسته است🥺سه تاعمل داره اولی فقط انجام شد بدم تولد. مولاییان دکتر خوبیه برای این عملا؟ توروخدا بچه منو دعاکن احتمال داره بی اختیاری بگیره زبونم لال😭😭

سللام عزیزم خداروشکر پس مشکلش جدی نیست، پسر من مقعد بسته است🥺سه تاعمل داره اولی فقط انجام شد بدم تو ...

اتفافا پسر منم عمل خیلییییبیییییی سختی داره عزیزم دکترش خیلی چیزا گفتع اما همه چیز دست خداست.

اره دکتر مولاییان دکتر حاذقی هست بهش میگن پنجه طلا استاده تو این جور عمل ها. ب نظرم یه مشورت باهاش کن

اتفافا پسر منم عمل خیلییییبیییییی سختی داره عزیزم دکترش خیلی چیزا گفتع اما همه چیز دست خداست. اره د ...

من نمیدونم چرا فکرکردم شما گفتی دوتا عمل داری.گیجم اصلا...ازبس فکروخیال دارم اصلا تمرکز ندارم دیگه.ببخشید.

دکتر چی گفت یعنی؟🥺 فیستول پسرشما کجاست؟ چندماهشه؟ من پسرم یک ماه و نیمشه.دور کولستومی زخم شده خیلی. نمیدونم چرا از محل کولستومی خون میاد😭 بیشترازینا نگران همون وضعیت بی اختیاری هستم،. دکتر مولاییان چی گفت به شما؟ توروخدا ببخش سوال میپرسم هی.

[QUOTE=275958445]من نمیدونم چرا فکرکردم شما گفتی دوتا عمل داری.گیجم اصلا...ازبس فکروخیال دارم اصلا تمرکز ندارم دیگه.Mahyasadat96 عزیزم آیدی من در ایتا هست بهم پیام بده راه حل همش رو بهت بگم چون در مورد همه چیزی که گفتی تقریبا تجربه دارم.