2777
2789
عنوان

یکی از سخت ترین شب های زندگیم

741 بازدید | 22 پست

سلام

الان که دارم این متن رو می نویسم، بغض گلوم رو گرفته

امشب خیلی از بچه ها خوشحال شدن

یکی از دوستام علوم پزشکی تهران قبول شد

یکی دیگه هم علوم پزشکی ایران

دو تا از رفیقام هم نوشیروانی بابل قبول شدن

بهشون تبریک گفتم و خیلی خوشحال شدم براشون

اما 

خودم رشتم ریاضیه

با اینکه میدونستم دانشگاه های خوب تهران و حتی مثل دوستام نوشیروانی بابل قبول شم اما اولویت اولم رو دبیری فیزیک زدم 

امروز که نتایج اومد، دنیا روی سرم خراب شد

آموزش ابتدایی قبول شدم

اصلا هیچوقت حتی فکرشم نکردم که یه روزی بخوام معلم ابتدایی بشم یعنی هییییچ علاقه ای بهش ندارم

اما از غروب که نتایج اعلام شده تا الان، از عمه و خاله و دایی گرفته تا دوست و آشنا زنگ زدن تا منو مجاب کنن که برم و این رشته رو بخونم

سختی اصلیش اینجاست که من 12 سال سختی کشیدم،در اکثر زمان هایی که دوستام داشتن بازی میکردن و تفریح میکردن من داشتم درس میخوندم

6 سال راهنمایی و دبیرستان رو توی مدرسه نمونه درس خوندم، با معدل کل 20 وارد دبیرستان شدم

همهٔ این ها رو به جون خریدم تا بتونم به جایگاه مهمی در جامعه برسم

پیش خودم میگم اگه قرار بود که من برم و معلم ابتدایی بشم، چرا این همه تلاش؟چرا این همه استرس(به قدری زیاد که در سال کنکور مورد حملات شدید پانیک قرار میگرفتم)،احساس پوچی میکنم

من میدونم اگه برم و ابتدایی درس بدم، میشم یه معلم بی انگیزه و بی هدف که فقط میخواد درسش رو بده و زودتر بره خونه و این بزرگترین ضربه به بچه هایی هستش که در سن سرنوشت سازی قرار دارن

مادرم امشب اومده بهم میگه مگه تو کی هستی که نخوای بری ابتدایی درس بدی؟ فکر میکنی خیلی بزرگی ...

واقعا مغزم هنگ کرده از این همه فکر و خیال ... 

نمیدونم چی درست و چی غلطه 

متشکرم که وقت گذاشتین و متن این بندهٔ حقیر رو خوندین

خوشحال میشم که نظراتتون رو بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه چیزی بهت بگم . من خودم ورودی ۹۷ فرهنگیانم . همین آموزش ابتدایی . اوایل عاشقش بودم ولی حالا در به در دنبال اینم که انصراف بدم .

اگه دوست نداری اگه حال نمیکنی اگه با گروه خونیت یکی نیست مثل من خودتو بدبخت نکن . برای منم دعاکن رهابشم از این کوفتی

اول اینکه بهت تبریک میگم که قبول شدی حالا درسته دوست نداری ولی خیلیها هستن اصلا دانشگاه قبول نشدن

پس این یه امتیازه

بعدم نمیشه فعلا بری اینو بخونی در کنارش برا یه رشته بهترم درس بخونی

حداقل اینو از دست نده خدا رو چ دیدی شاید سال دیگه یه رشته بهتر قبول شدی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

عزیزم اگه واقعا احساس میکنی معلمی تو رو راضی نمیکنه و اینکه با چیزایی که گفتی مشخصه پتانسیل قبولی توی رشته های بهتر رو داری مطمئنا و اگه این توانایی و صبوری رو در خودت میبینی که یکسال دیگه برا کنکور بخونی میتونی دوباره خودتو محک بزنی

سخت نگیر چه فرقی هست بین ابتدایی و دبیرستان تازه معلم ابتدایی مثل شغل پرستاری پر از خیر و برکته اگه ...

مشکلم دقیقا همینجاست

آخه باید یه علاقه ای از قبل باشه تا بتونی با بچه ها به خوبی ارتباط برقرار کنی

منم دقیقا 4سال پیش حال تورو داشتم با یه داد و دعوا دیگران تسلیم شدم 4ساااللل با عذاب رشته ای رو خوندم که نمیخواستم 😔باورت میشه همین شهریور ماه درسم تموم شد و فارغ التحصیل شدم الان پشیمونم 4سال زمان کمی نیست که عمرتو تو استرس بگذرونی با چیزی که نمیخوایش تلاشتو بکن دوباره کنکور بده خواهش میکنم اشتباه منو نکن من الان باید خوش و خرم برم لیسانس بگیرم اما حتی از دانشگاهمم حالم بهم میخوره 😔

خواهش میکنم ازت به عنوان یه خواهر یه دوست یه مشاور اصلا یه غریبه که این راهو رفته دوباره تلاش کن تلاش کنننننننننن  

من یه چیزی بهت بگم . من خودم ورودی ۹۷ فرهنگیانم . همین آموزش ابتدایی . اوایل عاشقش بودم ولی حالا در ...

معلم شدن شاید آسون باشه از دور

اما معلم بودن خیلی سخته

خیلی پستی و بلندی داره

ان شاء الله موفق باشید 🤲

من نمیگم برو چون اگه بری ظلم به بچه مردمه  .اگه می تونی بخون برای سال بعد .ولی دخترم یدونه معلم داشت سال اول تو کرونا چنان درس داد که تقریبا بدون مشکل گذروندیم الان بازنشست شده تو اداره سمت مهم دادن رو دست می برن من مطمئنم  انرژی که تو گذاشتی برای درست اصلا هدر نرفته ولی از نگاه بیننده معلم فیزیک با ابتدایی چه فرق داره؟اگه می گفتی دندون پزشکی مثلا می خواستم شده دبیری می  گفتیم بله فاصله زیاده  بازم برو مشاوره بالاخره اگه سرخورده بشی هم توتدریس اثر میذاره هم تو خودت

خدایا شکرت