2777
2789
عنوان

پشيمونم

221 بازدید | 7 پست

بعد از تولد بچم احساسات بينمون خيلي فرق كرده ديگه هيچ حسي ندارم به همسرم از زندگيم راضي نيستم بارها ب اين فك ميكنم اگر بچم نبود تمومش ميكردم زندگيو 

بچم يك سالشه از قبل از بچه مشكلاتي داشتيم 

حركت بينمون از بين رفته 

چندين بار بحث و دعوا پيش اومده

سرمسائل الكي همشو جمع كني يه كاسه نميشه

ولي دلمون باهم نيست

نميدونم چرا بچه دار شدم

چون تصميم به اتمام زندكي نداشتم

ولي الان ميگم كاش بچه اي نبود كاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی بچه از آب و گل در بیاد طبیعیه

دو سالی طول می کشه بستگی به بچه و بی قراریاش هم داره البته شایدم کمتر طول بکشه

ولی تو از تلاش برای بهبود رابطه دست برندار اما خودتم خسته نکن  

هم در حفظ رابطه و هم در انجام وظایف خانه داری و مادری خودتو خیلی اذیت نکن و ساده بگیر

امشب جلو خانواده همسرم سرم داد زد

امشب خونه مادر شوهرم بوديم بچم مريضه  و بعد از كلي بيقراري و سرفه يك عااالمه استفراغ كرد

شوهرمم هول كرد و عصباني بود

از طرفي قرار بود از طرف شركت بيان لوله خونه رو تعمير كنن يهويي بدون هماهنگي قبلي تعميركاره زنگ زد كه من فلان جا هستم و ميخوام بيام الان براي تعمير

منم اولش گفتم اقا بذار ي شب ديگه گف من قطعه الان همرامم ميره تا ١٠ روز ديگه اون شركت هم واقعا شركت بي مسئولي هست منم گفتم خب بيا

حالا شوهر من عصباني شد داااااد و بيداد كه چرا گفتي بياد و تو فكر نداري بچه حالش بده و منم گفتم تو خيلي بينطقي هميشه هميني و ...بينمون دعوا شد پدرشوهرمم دعواش كرد ولي بدهكار نبود كه نبود