2777
2789
متاسفم عزیزم  نمی تونم توی خیلی از درمانا کمک کنم دوست ندارم آمار اشتباه بدم و بعد مشکل ساز بش ...

ممنون که جواب دادی،اشکال نداره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش پرولاکتین دادم ...اگه بهش مربوط باشه نه ندارم

از فوم و پاک کننده صورت لافارر استفاده کنید 

روزانه یکبار با اون صورته تونو پاک کنید 

ژل بیتروی بزنین روی منافذ باز پوسته تون 

پوسته تون با مرور زمان صاف میشه 

قربان شما عزیزم  بازم عذر می خوام

💚🙏

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
وااا ازمایش قندخون اوره کراتین کلسترول وآنزیمه کبده چه ربطی به هورمو داره!!

عه،من اینو قبلا دادم ولی الان بخاطر این که دکترم گروه خونیمو میخاد میخام ببرم نشون بدم،گفتم چیز  خاصی نباشه حساس شه بگه برای چی دادی اینو...

کامنت قبلی منم ببین

من خیار رو رنده میکردم میریختم تو پلاستیک فریزر بعد خیلی نازک صافش میکردم میزاشتم فریزر 

شب موقع خواب یه تیکشو میزاشتم روی صورتم یخش اب میشد خیار ها رو صورتم میموند بعد میشستم 

ولی خیلی میسوخت در حد 1 دقیقه هم یخه اب میشد چون نازک بود 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

عزیزم آزمایشت مشکلی نداره من نمیدونم چجوری میگن دکتریم دلی یه آزمایشه ساده رونمیتونن جواب بدن 

مرسی عزیزم لطف کردی

عه،من اینو قبلا دادم ولی الان بخاطر این که دکترم گروه خونیمو میخاد میخام ببرم نشون بدم،گفتم چیز &nbs ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نبودخوندم اول گروهه خونیتو زده بعد قند اوره کراتین کلسترول وآنزیم های کبدتو زده همین

نه عزیزم هیچ مشکلی نبودخوندم اول گروهه خونیتو زده بعد قند اوره کراتین کلسترول وآنزیم های کبدتو زده ه ...

ممنونم😍🙏