2777
2789

عزیزم یه پتو یه ملحفه یه قابلمه کوچیک یه ماهیتابه کوچیک بطری آب بشقاب و قاشق چنگال بالشت ولباسات😊

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس راحتی و بیرونی ‌ دمپایی . لگن . وسایل حموم و تاید و ریکا اسکاچ . قاشق چنگال  چاقو و بشقاب کاسه . ابکش . ظرف نگهدارنده و در دار . بطری اب . اتو  لباس . و قابلمه قوری و ماهی تابه و مواد غذایی . پتو بالشت . گاهی تشک . قیچی نخ سوزن . دستمال کاغذی پلاستیک . حوله . قند شکر چای نبات چندتا قرص مثل سرماخوردگی و ژلوفن . چسب زخم . 

تازه من دست پایین گرفتم 😁 من ک خیلی بیشتر بردم 

یه سوال دیگه اونجا کمد داره یا جایی که قفل داشته باشه؟؟ بعد با یه کوله بزرگ برم اوکیه یا باید چمدون ببرم؟

یه سوال دیگه اونجا کمد داره یا جایی که قفل داشته باشه؟؟ بعد با یه کوله بزرگ برم اوکیه یا باید چمدون ...

بستگی ب خوابگاهت داره اصولا کمد دارن 

اینهمه وسیله رو شما اگ تو کوله جا دادی کوله ببر 😁 

هم کوله هم چمدون ببر چون هربار قرار نیست همه وسایت جا ب جا کنی کنه چمدون میمونه ک وسایلت بمونن تو خوابگاه و با کوله چیزای مورد نیاز بیاری ببری

اخه یه کوله دارم ازین کوهنوردیاس که خیلی بزرگه 

هرکدوم  راحتی اما کوله یا چمدون باید باشه تو خوابگاه ک وسایلی ک هربار نمیخوای بری خونه رو بزاری توش بمونه و ی کوله یا ساک کوچیکتر واسه رفت و امدت