2777
2789
عنوان

سرترالین

832 بازدید | 23 پست

دکترم زیادش کرد گفت یدونه پنجاه بخورم.میترسم یکم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داد دکتر انداختمش کنار نخوردم چون دکتر متخصص نداده بود

دکتزم متخصص گفت باید روان درمانی هم بشم وقت مشاور گرفتم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
منم ٥٠ ميخورم

واسه چه مشکلی؟ بهتر شذی؟ من یه ماهه ۲۵ میخوزم

من مصرف میکردم روی مغزم اثر منفی میزاشت بدتر میشدم🫠 ترکش کردم و خودم خودمو خوب کردم ب سختی

من خوب نمیشم اخه حملات پانیک گرفتم بخاطر خاطرات اوزژانس افسردم شدم 

منم یک سال دارو خوردم. مشکلت چیه؟

دکترا بهم گفتن حملات پانیک دارم دوماهه اینجورم.هی میرم اورژانس آزمایش گرفتن اکو انجام دادن بازم باور ندارم میگم یچیم هست اینا نمیفهمن الان یه ماهه رفتم روان پزشک دارو داده بهم یکم بهترم 

من خوب نمیشم اخه حملات پانیک گرفتم بخاطر خاطرات اوزژانس افسردم شدم 

متوجه ام عزیزم ولی تنها راه خوب شدنت اول خاست خودتع بعدم اینه که جملات منفیو بریزی دور هی ب خودت نگو افسرده نگو خوب نمیشم اینارو ک میکی بیشتر توی وجودت ریشه میکنن اصلا این جملاتو بریز دوررر سعی کن نه بهشون فکر کنی نه به زبون بیاری این خیلی کمکت میکنه

خدایا برای همه چی شکرت

متوجه ام عزیزم ولی تنها راه خوب شدنت اول خاست خودتع بعدم اینه که جملات منفیو بریزی دور هی ب خودت نگو ...

ریزش قلب دارم گاهی میترسونتم هی باید خمیازه بکسم راه نفسم باز بشه حس نفس تنگی دارم ولی میرم اورژانس مبگن اکسبزنم صد هست و تنگی نفس ندارم 

دکترا بهم گفتن حملات پانیک دارم دوماهه اینجورم.هی میرم اورژانس آزمایش گرفتن اکو انجام دادن بازم باور ...

استارتر من یک سال خوردم... سه نوع دارو هم عوض کردم. هر کدوم به نوعی بهم نساخت. آرامش رو اگر بتونی تو درون خودت پیدا کنی عالیه.... 

نوشتن؛ ذکر گفتن و یاد خدا و دمنوش هایی مثل گل گاوزبون آرامش دهندن... در نهایت اگر فکر مبکنی نیازه اشکال نداره یک مدت بخور دارو تا ذهنت آروم تر بشه

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار.